Open Mind Cinema – Născut în Moldova!
Начало: 20/07/2013 - 19 : 30
Место: Megapolis Mall (str. Mihail Sadoveanu 42/6)
Цена: 40 Lei
FACEBOOK

Chişinăul va fierbe la propriu în data de 20 iulie ora 19:30, când se va organiza cel mai tare eveniment open air din vara asta, Open Mind Cinema – Născut în Moldova, la Megapolis Mall.

Open Mind Cinema este locul perfect unde se vor aduna toţi iubitorii de cultură şi distracţie, departe de forfota oraşului, locul unde te poţi relaxa şi încărca cu emoţii pozitive.

Amatorii de bucate tradiţionale şi vin bun, îşi vor putea delecta simţurile într-un spaţiu special amenajat, cu un decor original şi o atmosferă spectaculoasă.

Pentru ca tacâmul să fie complet, iubitorii de frumos vor putea vedea o expoziţie în vin de Vasile Botnaru, iar mai târziu după o mică prezentare muzicală, la un ecran veţi putea privi filmul “Nuntă în Basarabia” de Virgiliu Mărgineanu. La final este programat un party cu muzică balcanică.

Pe scenă va urca cel mai nou artist din Republica Moldova – Max Oazo, care îţi va aduce un single hot de vară şi multe alte melodii frumoase.

O parte din banii care se vor strânge din bilete, vor fi donaţi la o Casă de copii din Bălţi. Cei care dispun de lucruri pe care ar dori sa le împartă cu aceştia, o pot face lăsându-le într-un coş pentru donaţii.

Vă aşteptăm cu drag, la evenimentul cultural Open Mind Cinema, unde vor fi oameni buni, bucate gustoase şi muzică de calitate.

Un plus este că puteţi veni cu aparatele foto pentru a surprinde cele mai tari momente.

Distracţia este garantată, iar voia bună o facem noi!

open_mind_cinema_nascut_in_moldova_01

Ne puteţi găsi la:
tel: 078000158, 079702037
email: [email protected]

Telegram