Jazz Într-o Forma Experimental-Folcloriko-Industrială
Начало: 08/09/2013 - 20 : 00
Место: Tipografia 5 (str. Vlaicu Pârcălab, 45)
Цена: 30 Lei
FACEBOOK
  • Dan Brumă – chitară
  • Alexandru Arcus – saxofon
  • Viorica Pintilie – voce
  • Liviu Negru – chitară
  • Andy Oncea – chitară

jazz

Dan Brumă, muzician care a ales chitara ca unealtă de comunicare, şi jazzul cu dialecte balcano-brazilo-flamenco-academico-avangardiste ca limbaj. Compozitor care improvizează atât live cât şi la pupitru. Cu ochelari.

Alexandru Arcus, saxofonistul care a gustat din plin din improvizaţie, de la ethnojazz pina la electrofussion, deschis pentru orice formă de comunicare muzicală.

Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, a absolvit Şcoala de Muzică în Chişinău, iar în prezent este masterandă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secţia de Jazz. A trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns să cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăseşte cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureş şi la Sibiu Jazz Fest şi a lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezenţă care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cântă şi felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă şi caldă şi ai senzaţia că îţi ştie povestea şi ţi-o cântă.

Liviu Negru, tânărul Joe Pass de Moldova, student la Universitatea Nationala de Muzica din Bucureşti. În prezent activează pe scena de jazz din Romania şi colaborează cu diverşi muzicieni.

Andy Oncea, chitaristul “fără prize “, şi noduri pe corzi. Chitara lui e auzită în spatele multor vedete locale. Cu mintea deschisă se implică în tot ceea ce numim noi muzică.

Telegram