Spectacolul Magnificii @ Centrul Național de Educație prin Artă
Начало: 22/06/2017 - 19:00
Место: Centrul Național de Educație prin Artă /S. Lazo 23
Цена: Free admission

11 actori pornesc la drum ca, prin profesia lor dubioasă și cu prețul existenței lor să salveze lumea în 90 de minute.

Actori și muzicieni din Republica Moldova și Germania, bărbați și femei, specialiști în domeniul lor, s-au unit pentru acest proiect. Sunt hotărâți să ia apărarea ”satului global” de geopolitică și teroare, de economiile neoliberale și industrializarea 4.0, de războinicii contemporani, populiști și promotorii crizei. Ca să arate cum se poate de făcut asta, ei pun în scenă ”Cei 7 magnifici”. Ca pistolari-eroi singuratici și împotriva oricărei rațiuni profesionale, decid să sară în apărarea unui sătuc mexican, care e prădat în fiecare an de aceiași hoți. 11 actori din Ludwigsburg, Berlin, Burghausen, Chișinău și București își pun întrebarea ce vor să facă cu profesia și viețile lor. Se pregătește o seară captivantă în care sunt prezentate 11 episoade de western, se povestesc 11 vieți și în care se caută să se dea un răspuns la întrebarea ce de fapt ar trebui să fie politica: implicarea fiecăruia din noi în treburile comunității noastre?


Regia și scenariul: Mario Eick
Co-regia: Sava Cebotari și Manuel Harder

Conducerea producţiei:
Dr. Evelin Hust (Goethe-Institut Bukarest)
Mario Eick (Theater für die Jugend, Burghausen)
Manuel Harder (Schauspiel Stuttgart)

Producători:
Institutul Goethe din România
Teatrul Tineretului din Burghausen

Cu suportul: Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, orașul Burghausen și Guvernul din Bavaria Superioară
O co-producție cu: Corina Gîrla (Centrul Cultural German Akzente, Chișinău) și Vlad Ciobanu (Centrul Naţional de Educaţie prin Artă, Chișinău).
Parteneri: Centrul Naţional de Educaţie prin Artă, Teatrul Dramatic de Stat din Stuttgart, Teatrul “Veniamin Apostol” Soroca, Teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Bălți.

Telegram