COLLIDER – Primul eveniment care accelereză dialogul între specialiștii creativi din SUA și Moldova
Начало: 10/10/2017 - 10:30
Место: Dreamups Innovation Campus, Uzinelor 1
Цена: -
FACEBOOK

Antreprenorii și specialiștii în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică se grăbesc să-și rezerve un loc la primul eveniment care vină să accelereze dialogul între specialiștii din sectorul serviciilor creative din SUA și Moldova. La data de 10 Octombrie, la Dreamups Innovation Campus, își fac loc cele mai creative minți ale Moldovei pentru a face business networking și schimb de experiență cu antreprenori din industria creativă din SUA.

DETALII EVENIMENT

PART 1: COLLIDER Business Speed Dating

Deschis pentru antreprenori, freelanceri cu potențial de export a serviciilor creative în US. Înregistrările la business speed dating aici

10 Octombrie, Orele: 10:30 – 13:30, Dreamups Innovation Campus

PART 2:  COLLIDER event

Deschis pentru specialiști, studenți, freelanceri în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică. Biletele la eveniment pot fi procurate aici

10 Octombrie, Orele: 16:00 – 20:00, Dreamups Innovation Campus

GAZDA EVENIMENTULUI

Eugen Boico, CEO Publicis Moldova

SPEAKERI

Tim Thompson, Chief Revolution Thinker RevThink

Joel Pilger, Consultant RevThink

Nika Offenbac, Partner & Executive Producer And/Or New York City, US

Robb Wagner, Founder, Executive Producer & Director at Stimulated-Inc. in Los Angeles, US

Jim Read, Creative Director at truTV in New York, US

Acest eveniment este organizat cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei, prin Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida).
Proiectul de Competitivitate din Moldova susține dezvoltarea industriilor creative și se concentrează asupra următoarelor aspecte: stimularea spiritului de creativitate printre tineri pentru dezvoltarea competențelor tehnice, inginerești, de design, inovaționale și oferirea posibilității de creare a prototipurilor produselor inventate; îmbunătățirea forței de muncă în cadrul industriilor creative prin conectarea instituțiilor de învățământ la această inițiativă; susținerea tinerilor antreprenori și profesioniștilor din domeniul respectiv prin oferirea oportunităților de interacțiune și conlucrare.

Telegram