Parada Velo cu Fundiţe, Cravate şi Papioane
Начало: 31/08/2013 - 17 : 00
Место: Liceul Gh. Asachi (str. Bucureşti 64)
Цена: Participare Liberă
FACEBOOK

Bike Point (punct de reparare a bicicletelor la Apartament Deschis):

Începând cu Septembrie 2013 Apartamentul Deschis va găzdui un punct de reparaţie a bicicletelor pus la dispoziţia comunităţii de ciclişti din Chişinău. Prin acest proiect ne propunem să promovăm bicicleta ca mijloc alternativ de transport pentru locuitorii Chişinăului, prin organizarea unui loc comun de întâlniri pentru biciclişti.

bike-point

Tot aici vor fi iniţiate şi organizate diferite evenimente iar Apartamentul Deschis va servi, în acelaşi timp, drept punct de reparaţii a bicicletelor echipat cu instrumentele necesare. Proiectul este însoţit de un program de proiecţii de film, ateliere de reparaţie a bicicletei, parade velo şi prezentări cu invitaţi locali şi străini.

Prin acţiunile noastre dorim să atragem atenţia societăţii la problemele cu care se confruntă comunitatea bicicliştilor, în prezent, la Chişinău şi să informăm un public mai mare despre modul de utilizare a bicicletei, să promovăm ciclismul ca mod de viaţă, totodată să creăm o platformă de comunicare şi schimb de experienţă între biciclişti.

Program:
Următorul eveniment, care anticipează deschiderea Punctului de Reparaţii la Apartamentul Deschis, este Parada Velo. Tema acestei parade nu este aleasă întâmplător, deoarece în câteva zile deja vine şcoala şi, ca să ne pregătim de 1 septembrie sau să ne aducem aminte despre cum a fost când eram elevi, vom organiza împreună cu voi Parada de 1 septembrie. Deci, pentru ca sărbătoarea să aibă loc vă încurajăm să veniţi pe 31 august, la locul şi ora indicate mai jos, CRAVATE, PAPIOANE ŞI FUNDIŢE.

Locaţia:
Vom da startul de la „кормушкэ”, la 17.00.

Toţi participanţii vor avea parte de mici surprize din partea organizatorilor!

TRASEUL PARADEI

Telegram