Playlist: Primăvară. Muzică. Drum

ings TS Una din cititoarele noastre zilnice, Inga Ts, a compus un playlist special pentru o călătorie de primăvară, la volan.

“Ador muzica pentru că ea mă inspiră în tot ceea ce fac. Poate sună prea poetic sau pentru unii pare cam straniu, dar consider că frumuseţea muzicii poate salva lumea!

Am ales 10 din cele mai preferate piese, care după părerea mea ar fi perfecte pentru o promenadă primăvăratică la volanul automobilului.”

[mp3-jplayer tracks=”Chromatics – CHERRY @https://static.locals.md/2013/04/Chromatics_CHERRY.mp3,

Doctor Rockit – Café de Flore @ https://static.locals.md/2013/04/Doctor_Rockit_-_Cafe_De_Flore.mp3,

Drumsound & Bassline – Through the Night @https://static.locals.md/2013/04/DrumsoundBassline_Smith_feat_TomCane_Through_the_Night.mp3,

Friends – I’m his girl @https://static.locals.md/2013/04/Friends-Im-His-Girl.mp3,

Gramatik – Who got Juice? @https://static.locals.md/2013/04/Gramatik-Who-Got-Juice.mp3,

M83 – Coulers @ https://static.locals.md/2013/04/m83_couleurs.mp3,

Mat Joe – Heart to Find @https://static.locals.md/2013/04/Mat.Joe-Heart-To-Find-Original-Mix.mp3,

Peer Kusiv – Jack @https://static.locals.md/2013/04/Peer_Kusiv_Jack_Original_Mix.mp3,

The Neighbourhood – Sweater Weather @https://static.locals.md/2013/04/the-neighbourhood-sweater-weather.mp3,

The Outrunners – Diamonds @https://static.locals.md/2013/04/TheOutrunners_Diamonds.mp3″]

1. Chromatics – CHERRY:

Însăşi denumirea îţi aduce aminte de apropierea verii, de sezonul fructelor, de dulceaţă, de soare. Însăşi piesa nu este tristă, ci mai degrabă nostalgică. Este o fuziune între gânduri că totul este trecător chiar şi vara, însă ea va mai fi, se va mai întoarce. Noi trebuie doar să o savurăm, să savurăm plăcerea la moment.

2. Doctor Rockit — Café de Flore:

Soare. Primăvară. Perfectă pentru a o asculta în maşină într-o duminică pe şosea. Volumul maxim. Ferestrele deschise. Atmosfera boemă. Perfectă pentru a observa frumosul Chişinăului, perfectă pentru a “astupa gropile” din Chişinău. Perfectă pentru o călătorie chiar şi imaginară la Paris: cafea, brioşe, nebunie, fineţe. Pozitiv. Fiecare zi e un nou început şi să lăsăm trecutul să fie în trecut. Azi e azi şi azi trăim!

3. Drumsound & Bassline – Through the Night:

E timpul pentru nebunii, aventuri! Te-ai urcat în maşină şi ai pornit! Destinaţia nu contează! Mergi cu maşina cu volumul la maxim oriunde chiar şi în Moldova! Goneşti pe şosea şi nu-ţi pasă de nimic, doar de aventură! O noapte de aventuri pe săptămână e de-ajuns pentru doza de nebuneală!

4. Friends – I’m his girl:

Piesa este despre aceea că trebuie sa-i oferi libertate iubitului tău, să nu-l sufoci, ci să te mândreşti că eşti cu el, căci el e cel mai cool şi să te bucuri că el anume pe tine te-a ales. Ideală când eşti în maşină cu boyfriend-ul tău în maşină, şi te întorci de la club după o noapte nebună de dans împreună.

5. Gramatik – Who got Juice?

Te-ai trezit dimineaţa după un party. Te urci în maşină. Conduci şi nu-ţi pasă de nimic. Eşti doar TU şi Sunetul! Rupere soft! Duminică ziua, pe străzile pustii ale Chişinăului. Evident cu volum maxim!

6. M83 – Coulers:

Dimineaţa. 4 a.m. Şoseaua. Viteză medie. Singur în maşină. Pe gânduri. Evadare. Îţi sugerează o oarecare trezire a naturii şi a lumii prin care mergi cu maşina. Şi vezi din maşină, mergând pe şosea cum soarele răsare. Şi e frumos afară, şi e frumos în maşină şi e frumos ce asculţi.

7. Mat Joe – Heart to Find:

În drum spre un party la bazin!

8. Peer Kusiv – Jack:

Pofta de libertate pe şosea! Ascultând această piesă, te invadează dorinţa de a fi liber şi de a face ce-ti doreşti, important să fii alături de cei mai buni şi nebunatici prieteni. Şi visezi…visezi la ocean, soare…undeva prin California sau Sunset Beach.

9. The Neighbourhood – Sweater Weather:

Soare. Maşină decapotabilă. Doar tu şi iubitul tău/iubita ta. Mesajul: Keep Calm and Smile, căci te simţi bine, căci în viaţa ta totul este bine şi doar pozitiv, că nu ai nicio grijă atât timp cât eşti alături de omul drag!

10. The Outrunners – Diamonds:

– Perfectă după o partidă de fitness!

Telegram