CRONOGRAF&Music
Начало: 26/05/2017 - 19:00
Конец: 29/05/2017 - 23:00
Место: Strada pietonală din Chișinău Eugen Doga
Цена: free
FACEBOOK

Pentru ediția din anul acesta, CRONOGRAF vine cu o dimensiune nouă și originală, CRONOGRAF&Music, care are ca scop să adune laolaltă iubitorii de film documentar și iubitorii de muzică, oferind publicului local, dar și oaspeților capitalei, acces la filme documentare cu tematică muzicală și la concerte cu trupe tinere din Moldova.

CRONOGRAF&Music înseamnă și valorificarea patrimoniului municipiului Chișinău, prin organizarea de evenimente în aer liber, care să aducă un plus de valoare spațiilor urbane și să creeze noi oportunități de comunicare și implicare în viața orașului a locuitorilor acestuia. Din această cauză am ales o stradă centrală, care poartă numele omului care ne-a dus faima în lume prin muzica sa, Eugen Doga.

CRONOGRAF&Music este un eveniment în care cele două forme de artă se vor îmbrățișa, pentru a crea un mediu cald și agreabil, în care publicul va avea posibilitatea să călătorească în alte lumi de unde se va întoarce mai inspirat.

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu POT Music și susținut de Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova.

Telegram