O Seară de Poetry Slam II
Начало: 30/09/2016 - 20:00
Место: Biblioteca Hașdeu, bd. Stefan cel Mare 148
Цена: free
FACEBOOK

Invităm poeții la microfon! După succesul primei ediții care a avut lor în luna aprilie, concursul Poetry Slam revine, oferind noi oportunități de a prezenta poezia proprie scrisă în română în fața publicului.

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” în parteneriat cu Centrul Cultural German „Akzente” organizează concursul Poetry Slam (ed. a II-a), care va avea loc pe 30 septembrie 2016, la ora 18:00, în incinta Bibliotecii Centrale.

Tematica textelor prezentate e la libera alegere a autorului.

Abia așteptăm să-i cunoaștem pe poeții amatori / începători, dar și pe cei profesioniști, care își vor da concursul pe aceeași scenă. Vă așteptăm să fim împreună în această seară deosebită!

Ce este Poetry Slam?

Poetry Slam este o competiție ce se adresează tuturor celor care au pus pe hârtie versuri și cărora nu le e teamă să le împărtășească altora. Tinerii poeți sunt invitați să recite în fața unei audiențe poezia proprie originală, iar juriul, ales din cadrul publicului prezent, alcătuit din poeți și critici literari afirmați, va puncta interpretările creatorilor.

Poetry Slam este o întrecere captivantă prin modul interpretării, dar accesibilă, deoarece se va desfăşura într-un cadru special creat.

Persoanele de toate vârstele pot să-și dea concursul. Participanții din sală sunt încurajați să vorbească, să fie participativi. Poetry Slam va consta din două runde: prima pentru toți participanții, și cea de-a doua, în care va fi votat finalistul.

Cine poate participa?

Oricine căruia îi place să scrie poezii.

Câteva reguli:

• cinci minute pentru prezentare (nu se permite depășirea timpului alocat);
• se acceptă doar lucrări originale ale autorului;
• nu se acceptă înscenări, ci doar recitirea poeziilor;
• sunt binevenite prezentările în echipă (dar va fi votat doar un singur autor);
• memorarea poeziei este opțională;
• instigarea la ură nu se tolerează.

Doritorii de a participa, trebuie să aibă pregătite două poezii, pentru a trece în runda a doua.

Participarea este gratuită!

Dacă doriți să participați, vă rugăm să vă înregistrați până la 27 septembrie 2016. Ne puteti scrie la [email protected], oferind, următoarele date de contact: adresa de email, numărul de telefon.

Vizitatorii sunt liberi sa aibă prăjituri, sandwichuri, băuturi nonalcoolice etc.

Adresa: Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt 148, mun. Chişinău

Telegram