20 мая 2024

Tekwill Expo Day 2024

Tekwill Expo Day 2024 revine pe 8 iunie la Tekwill într-un nou format plin de oportunități pentru comunitatea tehnologică din Republica Moldova!
Evenimentul va aduce împreună participanți de toate vârstele și din toată țara pentru o multitudine de oportunități de învățare și experimentare cu ajutorul tehnologiilor, stabilire de conexiuni și networking, schimb de opinii și împărtășire de motivație.
Tekwill Expo Day 2024 va găzdui o varietate de evenimente, inclusiv ateliere interactive, sesiuni informative și demonstrații practice în domenii precum robotică educațională, circuite electronice, modelare și imprimare 3D, inteligență artificială și realitate virtuală. Vei avea șansa să participi la discuții și schimburi de idei cu profesioniști din industrie și să îți extinzi rețeaua de contacte într-un mediu prietenos și captivant.
De asemenea, în zona expo, vei putea explora proiectele inovatoare ale participanților din cadrul programelor educaționale Tekwill și nu numai. Membrii comunităților Tekwill în Fiecare Școală, Tekwill Academy Kids, Clubul Tinerilor Makeri, Tekwill Academy, FabLab, companii Fintech și startup-uri vor fi prezenți pentru a-ți prezenta creațiile proprii și pentru a împărtăși impresii și detalii despre călătoria lor fascinantă în lumea tehnologiei.
Tekwill Expo Day își propune să contribuie la stimularea și promovarea inovației în Republica Moldova și să amplifice rolul acesteia în dezvoltarea economică a țării și soluționarea unor provocări în domenii critice.
Pentru a participa la eveniment, completați formularul de înregistrare: https://forms.gle/u39adYHEEnFAdBGj9
Tekwill Expo Day este organizat în contextul Moldova Digital Summit 2024 și se va desfășura în campusul Tekwill din Chișinău. (str. Studenților 9/11)

Подписывайся