8 iunie, ziua în care moda explodează la Young Designers Competition – ZGeneration 2023
Начало: 08/06/2023 - 18:00
Место: Artcor
Цена: -

ZIPHOUSE Fashion Innovation Hub invită toți doritorii să descopere tinerii creatori locali în cadrul unei defilări de modă pline de energie și originalitate – „Young Designers Competition – ZGeneration 2023”, pe data de 8 iunie, începând cu ora 18:00, la Artcor.

Proiectul Young Designers Competition – ZGeneration este o competiție anuală care își propune să ofere sprijin complex și un program de accelerare a posibilităților și ambițiilor studenților, tinerilor designeri și absolvenților domeniilor creative.

În intervalul de timp ianuarie – iunie al anului 2023, cei 15 designeri selectați au parcurs toate etapele competiției și au beneficiat de instruire profesională ghidată de experți cu renume din industria modei, atât locali, cât și internaționali, pentru a da contur celor mai creative idei vestimentare și a crea o capsulă din 5-7 ținute, demnă de atenția publicului.  Aflată la cea de-a 6-a ediție, competiția este divizată în două categorii – ART și Ready-To-Wear, pentru a permite tinerilor designeri să-și exprime spiritul creativ și competitiv în funcție de propriul stil.

Edițiile anterioare au numărat peste 200 de invitați în cadrul defilării finale, iar de această dată publicul va fi uimit cu o prestație de artă, dar și cu muzică asigurată de Sound of Olandeep.

Pe 8 iunie, vei avea ocazia să te lași inspirat de creativitatea, neconvenționalitatea și avangarda ținutelor prezentate la ARTCOR. Intrarea la eveniment este gratuită, însă îți recomandăm să te înregistrezi prealabil pe acest link: https://forms.gle/469ZbNBM97Bnkx6s8

Acest proiect este dezvoltat de ZIPHOUSE Fashion Innovation Hub cu suportul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Telegram