Marathon de 4 zile pentru startupperi: înregistrează-te la Creative Startup Bootcamp
Telegram

Marathon de 4 zile pentru startupperi: înregistrează-te la Creative Startup Bootcamp

În perioada 4-7 iulie, echipele care dezvoltă un startup sunt așteptate la  Creative Startup Bootcamp, un marathon de 4 zile care va aduna comunitatea startupperilor sub același acoperiș, creându-le condiții pentru a lucra la dezvolarea ideii de startup, a inova, a genera și testa ipoteze noi pe clienți reali și a se bucura de networking în sânul naturii.

Creative Startup Bootcamp vine să simuleze mediul natural al unui antreprenor, ajutând startuperii să crească rapid și să accelereze. În cadrul acestui bootcamp, startuperii își vor testa limitele, își vor depăși propriile bariere și timp de 4 zile vor face ceea ce alții fac în 4 luni.

PENTRU CINE ESTE BOOTCAMPUL?

La bootcamp sunt așteptați tineri care dezvoltă o idee de startup, antreprenori care doresc să dezvolte un produs nou, freelanceri care dezvoltă o idee de startup și profesioniști din industria creativă.

Participanții trebuie să întrunească vârsta minimă de 18 ani și să aibă o echipă și o idee la care să lucreze pe parcursul bootcampului.

PROGRAM

Programul bootcampului cuprinde traininguri și workshopuri zilnice, networking, activități de teambuilding, sesiuni de mentorat cu experții Yep!Moldova și  Garage48, Estonia.

La Creative Startup Bootcamp vei putea să:

  • înțelegi mai bine ecosistemul antreprenorial;
  • beneficiezi de sesiuni individuale de mentorat de la experții noștri internationali;
  • identifici cel mai bun product-market fit pentru produsul tău;
  • descoperi și înțelegi mai bine clienții;
  • faci analiza competitorilor și evaluarea pieței;
  • descoperi moduri de a obține finanțarea unui startup;
  • networking;
  • treci prin cel mai bun pitch training și chiar să faci pitch propriei idei.

Creative Startup Bootcamp se va desfășura în perioada 4-7 iulie, în unul din cele mai pitorești locuri ale Moldovei – Eco Resort Butuceni.

Locurile la Creative Startup Bootcamp sunt limitate: 30 de persoane, iar participanții vor fi preselectați.

Dacă ai o idee de startup și o echipă alături de care să dezvolți această idee, înregistrează-te la Creative Startup Bootcamp și încearcă pe pielea ta ce înseamnă să faci upgrade startupului tău în timp record.

Înregistrează-te cu echipa ta aici: https://forms.gle/DJYTREky9u7CE6D88

Deadline aplicări: 24 iunie.

Participation fee este de doar 399 MDL, preț simbolic care va fi alocat pentru a acoperi costurile pentru transport, cazare, alimentație și sesiunile de mentorat de care vor beneficia participanții.

Acest eveniment este organizat de Garage48 și Yep!Moldova, cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe din Estonia, în cadrul Fondului pentru dezvoltare și ajutor umanitar.

Despre organizatori

Yep!Moldova dezvoltă early stage startups și acordă susținere antreprenorilor care vor să lanseze produse ce pot fi accesate world wide, conectând o rețea europeană de mentori și investitori. Începând cu anul 2016, Yep!Moldova a organizat 8 ediții de Pre-accelerare, 10 Hackathoane și Ideathoane, 100 de evenimente locale, regionale și internaționale, pentru elevi, studenți și antreprenori inovativi, la care au participat peste 8000 de persoane.

Garage48 are o experiență de peste 12 ani, a organizat peste 250 de hackathoane în 43 de orașe și 26 de țări de pe tot globul. În cadrul acestora au fost lansate peste 2000 de idei și au fost construite aproape 100 de prototipuri.

 

Telegram