Reprezentație tragico-comică de Ziua Îndrăgostiților. Night Guguță vă invită la „O întâmplare cu un metranpaj”
Начало: 14/02/2021 - 19:00
Место: Teatrul Guguță (str. Maria Drăgan 1)
Цена: 150 lei

Pe data de 14 februarie, ora 19:00, la Teatrul Guguță (str. Maria Drăgan 1), Night Guguță vă invită la o reprezentație tragico-comică „O întâmplare cu un metranpaj”, de A. Vampilov, în regia lui Iulian Bubuioc.

În timpul pandemiei de ciumă din evul mediu, Boccaccio scrie „Decameron”-ul. În timpul pandemiei de holeră, Pușkin creează „Micile tragedii”. Iar în timpul pandemiei contemporane, 7 performeri „se joacă de-a teatrul”, reflectând asupra problemei identității naționale. Cine suntem? Ce limbă vorbim? Din cine și din ce ia naștere societatea contemporană? De unde se trage mentalitatea omului contemporan? La aceste întrebări putem găsi răspuns doar analizând trecutul.

Distribuție: Cătălin Lungu, Paula Macovoz, Eugen Nicov, Daniela Cioclu, Radu Canțîr, Ala Buhnă și Ion Dudca.

Biletele pentru spectacol pot fi găsite pe iTicket sau la casa Teatrului Guguță. Pentru rezervări, puteți contacta pagina de Facebook sau Instagram a trupei.

Reguli de acces la eveniment:
– Purtarea măștii pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
– Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru;
– Respectarea distanței de minim 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în foaier, în sala de spectacol și la toalete.

Telegram