25 ноября 2019

Night Guguță vă invită la premiera spectacolului „Himera”

Pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Guguță (str. Maria Drăgan 1), Night Guguță vă dă întâlnire la premiera spectacolului „Himera”. Spectacolul este regizat de Oleg Mardari și îi are în rolurile principale pe actorii Daniela Cioclu, Constantin Ipati, Vlad Ropot și Vlad Sabajuc.

Pornind de la creatura din mitologia greacă, monstrul femenin tricefal a cărui menire este distrugerea, „Himera” este un spectacol non-verbal în care formele de expresie corporală iau rolul cuvintelor.

Himera se trezește dintr-un somn lung, iar foamea îi aduce omul pe tavă. Totul pornește de la un joc născut din instinctele animalice ale bestiei, iar lupta dintre cei doi se declanșează în momentul în care rezistența umană atinge orgoliul fiarei. În lupta pentru dominație și influență se trezește omul din bestie și monstrul din om. Primul fior al dragostei din sufletul Himerei urma să-i prevestească sfârșitul, pe când gustul puterii avea să distrugă și ultima picătură de omenie.

Spectacolul abordează perindarea generațiilor în goana după putere și influență, slăbiciunea umană și puterea dragostei.

Biletele pentru spectacol pot fi obținute pe iticket sau la casa Teatrului Guguță. Puteți face și rezervări la numărul 022 47 61 47.

 

 

Night Guguță este un proiect teatral lansat de nouă actori tineri, care după absolvire au înțeles că pot continua doar împreună. Night Guguță își propune să fie sincer cu spectatorul său și liber în creație și exprimare vizavi de problemele sociale actuale.

Trupa s-a lansat la 20 ianuarie 2019 cu spectacolul „Vicontele” de Eugene Ionesco, în regia lui Slava Sambriș. În luna martie a anului curent, spectacolele „Omul Pernă” și „Vicontele” au fost nominalizate în categoria „Cel mai bun spectacol dramatic al anului 2019” la Gala UNITEM, cel din urmă reușind să obțină acest titlu.

Pentru mai multe informații despre Night Guguță, vă încurajăm să urmăriți pagina de Facebook și Instagram a trupei.

Подписывайся