Moldoveanul care a cucerit jurații de la Superstar, Dan Timofei, lansează un videoclip alături de trupa sa

The Wax Road vine cu un nou videoclip, la scurt timp după ce solistul trupei Dan Timofei a trecut în următoarea etapă la Superstar, noul show televizat din România. Aceasta este prima lansare după mai bine de un an și, după cum susțin membrii trupei, este una dintre cele mai frumoase piese compuse de către ei.

“Be my weather”, spre deosebire de creația cu care sunt obișnuiți fanii grupului, se află undeva la limita dintre o baladă rock și o compoziție pop. Produsă de către tinerii muzicieni și mixată de către Valentin Voluța, piesa crește dinamic pe tot parcursul ascultării și reflectă importanța sincerității prin versurile autentice. În videoclip, regizat de către Dan, vei putea vedea o cadă cu apă în mijlocul pădurii, imagini cu The Wax Road interpretând piesa și un final de-a dreptul neacoperit.

”Chiar dacă nu m-am gândit nici pentru o clipă să mă las de muzică, cu cât mai mult dura pandemia, lipseau concertele, cu atât mă simțeam mai demoralizat. Îmi doream mult să lansăm câte ceva, să facem videoclipuri, dar motivația și inspirația de a face asta mă tot ocoleau. Acesta fiind, la fel, unul dintre motivele pentru care am decis să merg la Superstar România. Îmi doream să evadez din acea mlaștină a neputinței, să încep în sfârșit să fac acțiuni concrete pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Eram sigur că trebuie pur și simplu să încep de la ceva și, atunci, ușor, se vor trage și restul lucrurilor din urmă, și se va mișca roata din loc. Ceea ce s-a și întâmplat. Ușor s-a conturat și ideea pentru videoclip, după care au urmat filmările, cam 3 săptămâni de editare și, în sfârșit, am lansat. Atât videoclipul, dar mai ales piesa, au ieșit cu mult peste așteptările mele. Am ascultat-o ore bune în continuu când am primit-o de la mixat și masterizat. Piesa asta are un loc aparte în conștiința mea, este legată de amintiri puternice și prețioase din trecutul meu, din care au și curs atunci versurile ca un potop pe hârtie. Mult timp aceste versuri au fost păstrate în umbră și, acum, mă simt de parcă mi-aș pune sufletul pe tavă, la vederea tuturor. Însă aceasta este probabil soarta tuturor artiștilor. În lumea noastră, sufletul este cel mai prețios,respectiv, fără suflet, arta n-ar avea nicio valoare.” – a scris în postarea sa pe facebook, Dan Timofei.

Membrii trupei au mai menționat că urmează și alte lansări curând, printre care al doilea album studio. Între timp, pentru a fi la curent cu activitatea lor, îi puteți urmări pe rețelele sociale și asculta noua piesă pe toate platformele de streaming (Spotify, Apple Music, Yandex.Music, Deezer ș.a.).

Reamintim că The Wax Road este o trupă de rock din Moldova, înființată în 2013. Albumul de debut “Rambler in the dark” a fost lansat în iarna anului 2016, iar până în prezent grupul muzical a mai scos 5 single-uri. De asemenea, aceștia au susținut două turnee prin Europa și au apărut în line-up-ul unor festivaluri precum Electric Castle, Prut Fest, Zilele Nordului, Rockhausen ș.a.

Telegram