Ziua Afacerii Tale: În semn de solidaritate cu HoReCa, angajații METRO au vizitat restaurantele locale sau au comandat online bucatele preferate
Telegram

Ziua Afacerii Tale: În semn de solidaritate cu HoReCa, angajații METRO au vizitat restaurantele locale sau au comandat online bucatele preferate

„Celebrăm afacerile independente și contribuim la dezvoltarea lor!” – este angajamentul METRO, care, pentru al cincilea an consecutiv, a adus în lumina reflectoarelor afacerile independente și a celebrat antreprenorii din întreaga lume în cadrul unui eveniment cu tradiție – Ziua Afacerii Tale. Deoarece în perioada pandemiei restaurantele și cafenelele din întreaga lume abia se mențin pe linia de plutire, revenirea la atmosfera și veniturile de altădată nu este una dintre cele mai ușoare provocări. În semn de solidaritate, rețeaua METRO a oferit suport financiar tuturor celor 90 de mii de angajați la nivel global, îndemnându-i să se alăture inițiativei și să viziteze, cu acest prilej, localurile favorite sau să comande online bucatele preferate. În același timp, compania a îndemnat și publicul larg să urmeze exemplul său.

Tatiana Roșca, angajată METRO Moldova:

„Am mers împreună cu soțul la restaurantul nostru preferat și ne-am bucurat de o experiență relaxantă. Am savurat bucatele delicioase, atmosfera plăcută de la terasă și muzica live, care a completat armonios peisajul. Sunt mândră că am putut contribui astfel la susținerea sectorului HoReCA.”

Tatiana Dimitrieva, angajată METRO Moldova:

„Restaurantele sunt cele care întotdeauna ne oferă experiențe culinare memorabile, iar noi ne-am bucurat să ne detașăm de oraș. Planificam demult să mergem, dar localul își sistase activitatea din cauza pandemiei. Inițiativa METRO ne-a bucurat și ne-am alăturat demersului fără pic de ezitare, întrucât HoReCa are nevoie de suportul nostru în condițiile dificile create de pandemie.”

Alexei Lomaca, angajat METRO Moldova:

„Am ales un restaurant care este în topul preferințelor noastre, dar care are în imediata apropiere și o zonă verde, unde pot petrece timpul cu copiii. Inițiativa METRO ne-a motivat o dată în plus să vizităm restaurantele preferate, care au acum mare nevoie de ajutor. Susținerea industriei ospitaliere, prin care promovăm cultura gastronomică în țara noastră, este una direcțiile strategice ale companiei, alături de care lucrăm în fiecare zi pentru a deveni mai buni.”

Pentru a recunoaște aportul restaurantelor și cafenelelor locale în oferirea experiențelor culinare care ne fac viața mai frumoasă, echipa METRO a transmis localurilor vizitate mesaje de încurajare și mulțumire. Gestul a fost apreciat de reprezentanții afacerilor culinare.

METRO a demonstrat în repetate rânduri că este un partener de încredere pentru industria HoReCa din Moldova, furnizând soluții necesare, servicii utile și produse de calitate, pentru ca afacerile locale să urmeze un traseu de dezvoltare progresiv. Și asta pentru că ele aduc valoare societății în fiecare zi, fie că că vorbim despre un restaurant preferat de lângă casă, o cafenea mică la colț de stradă sau magazinul din cartier.

Serghei Martînov, director general, METRO Moldova:

„Acțiunile dedicate Zilei Afacerii Tale reprezintă manifestul echipei METRO, prin care ne exprimăm recunoștința pentru contribuția industriei HoReCa la bunăstarea comunității și reconfirmăm promisiunea de brand «Succesul tău este afacerea noastră». În același timp, este o oportunitate de a mulțumi colegilor, care în perioade complicate sunt alături de clienții noștri, contribuind la crearea unui mediu plăcut și sigur pentru cumpărături. În acest an înfruntăm adevărate provocări, pe care încercăm să le depășim cu succes împreună. Sunt sigur că vom trece peste dificultățile momentului și o vom face, ca întotdeauna, ajutându-i și pe ceilalți să iasă din impas.”

METRO – #RămânemAproape!

METRO este unul dintre liderii internaționali în domeniul vânzărilor en-gros, cu un sortiment de produse alimentare și nealimentare care deservește clienți din industria HoReCa și revânzatori. La nivel global, METRO deservește peste 16 milioane de clienți care pot alege să facă cumpărături în unul dintre magazinele sale de format mare, să comande online și să își colecteze cumpărăturile la magazin sau să le fie livrate. METRO susține competitivitatea întreprinzătorilor cu soluții digitale și contribuie astfel la diversitatea culturală din comerțul cu amănuntul și sectorul ospitalier. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO. METRO deține primul loc în indicatorul Sustenabilității Dow Jones, în industria comercializării produselor alimentare. Compania operează în 34 de țări și angajează peste 100.000 de oameni în întreaga lume. În anul financiar 2018/19, compania METRO a înregistrat un volum al vânzărilor de 27,1 miliarde EUR.

Pentru mai multe informații, vizitați www.metroag.de / www.metro.md.

Telegram