Patru prieteni vă invită la o licitație caritabilă cu lucrări de artă, în susținerea lui Nicolae Pojoga
Начало: 14/05/2020 - 20:00
Место: https://www.facebook.com/events/595412487989897/
Цена: -
FACEBOOK

Pe 14 Mai 2018, la ora 20:00, într-un eveniment live, vă invităm să participați la o licitație cu lucrări de artă semnate de pictori notorii din Republica Moldova, precum Andrei Sârbu, Ghenadie Popescu, Iurie Platon și alții.

Lucrările vor fi licitate cu scopul strângerii de fonduri în susținerea fotografului Nicolae Pojoga, diagnosticat cu cancer și care urmează acum un tratament costisitor. Nicolae Pojoga sau Moșu, cum îl alintă cei apropiați, este fotojurnalist în medii periodice locale și internaţionale, Reuters, AP, EPA, BBC, Rompres, fiind remarcat în special prin activitatea de fotojurnalism de război.

Lucrările vor fi licitate de către cunoscutul actor și producător, Boris Cremene, în format live pe o rețea de socializare. Link la eveniment.

Inițiativa de a organiza o licitație îi aparține lui Gheorghe Erizanu, Viorel Frunze, Boris Cremene și în special Lorinei Bălteanu,care a oferit pentru eveniment 8 tablouri din colecția personală. Pictorii Anatol Danilișin, Ghenadie Popescu, Vitalie Coroban, Alina Cociere și Nelly Vrânceanu s-au alăturat, dăruind fiecare dintre ei lucrări personale. Catalogul lucrărilor ce vor licitate în acest scop nobil poate fi găsite aici.

Andrei Sârbu, Floarea Soarelui. Diptic Pictură  abstractă. Ulei, pânză. Dimensiuni 110 x 300 cm. Colegiul de Arta teatral Serov San Petersburg.

 

Telegram