Export Morning: Piața de export – CEHIA. Ce dăm la schimb pe Skoda?
Начало: 07/05/2020 - 14:00
Место: zoom
Цена: -
FACEBOOK

Programul „Export Morning”, adresat antreprenorilor moldoveni continuă cu noul concept de regândire a strategiilor, pentru valorificarea oportunitățile de export ale piețelor din Uniunea Europeană, CSI și alte state.

Agenția de Investiții vă invită la cel de-al șaselea eveniment din această serie dedicat pieței din Cehia – un partener strategic, aflat în top 5 din cadrul țărilor UE.

Evenimentul invită antreprenorii să afle „Ce dăm la schimb pe Skoda?”, din perspectiva companiilor locale exportatoare. Totodată, sesiunea va aborda situația actuală a exporturilor, cât și viitorul acestora pentru ca agenții economici să se adapteze noii realități în contextul pandemiei și să transforme provocările în oportunități.

Sesiunea se va desfășura online, joi, 7 mai, ora 14:00, într-o sală digitală, dar va putea fi urmărită și pe pagina de facebook a Agenției de Investiții.

Înregistrați accesând linkul.

La eveniment vor participa:

Rodica Verbeniuc, Director General, Agenția de Investiții

Rodica Miron, Coordonator de proiect, USAID Moldova

E.S. Zdeněk Krejčí, Ambasador al Republicii Cehe în Republica Moldova

Andrei Crigan, Expert Gateway& Partners

Guest speaker – Zdeněk Zbytek, Director executiv al companiei „Mold Vin CZ” s.r.o. (companie cehă importatoare de vinuri moldovenești în R. Cehă).

Industria creatoare de mașini – Iurie Litvinciuc, ASPA

Industria vitivinicolă – Andrian Digolean, Chateau Vartely

Industria nuciferă – Dumitru Vicol, Monicol

Industria conserve – Vitali Crupenencov, Orhei Vit

Programul „Export Morning” este organizat de Agenția de Investiții în parteneriat cu proiectul Agricultura Performantă în Moldova, USAID Moldova.

Telegram