Un Weekend la Fabrica de Artă – un eveniment must see pentru toți iubitorii de artă
Telegram

Un Weekend la Fabrica de Artă – un eveniment must see pentru toți iubitorii de artă

În weekendul 19/20 octombrie, facem cunoștință cu Fabrica de Artă din Chișinău, o clădire construită în anii 70’, ce cuprinde peste 30 de ateliere de creație. Mari artiști autohtoni, precum Mihai Grecu, Glebus Sainciuc, Igor Vieru, Aurel David, au avut ateliere în acest spațiu. Mai mult decât atât, aici vom avea ocazia să descoperim de unde pornește istoria artei moldovenești sau cum un loc poate inspira. Vom surprinde artiștii în procesul lor de creație, vom vedea lumea lor din interior.

Tururile vor fi organizate cu începere de la ora 10:00 (sâmbătă și duminică) și vor dura 2 ore jumătate. Orarul exact și prețul de participare pot fi găsite în formularul de înregistrare. Excursiile vor fi ghidate de către Boris Cremene și Traian Chivriga.

În cadrul tururilor veți cunoaște artiști emeriți precum: Anatol Danilișin, Anatol Rurac, Ion Stepanov și Ioan Grecu. Lista de artiști urmează să fie actualizată.

Pentru înregistrare vă rugăm să completați acest formular: http://bit.ly/2ngdyMZ

——-
Acest eveniment este organizat cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid.

 

Telegram