Tur stația de sortare a deșeurilor
Начало: 20/12/2019 - 10:00
Место: extravila s. Colonița
Цена: -

Are sens de colectat separat deșeurile? Unde să le arunc ca să fiu sigur/ăr că se reciclează? Care e soarta lor odată ce le-am aruncat în containerul potrivit? Dar oare tot ce am aruncat acolo e într-adevăr reciclabil? Și care-i povestea cu pungile de plastic?

Dacă ți-ai ridicat vreunul din aceste semne de întrebare, află că nu ești singur/ă. Și ce cale mai bună de a le răspunde decât mergând direct la sursă? EcoVisio și ABS Recycling Moldova vă invită într-o vizită ghidată la uzina de sortare ABS, unde jumătate din gunoiul Chișinăului ajunge zi de zi și este dat mai departe spre reciclare.

Timp de o oră, vei avea ocazia de a urmări cum decurge procesul de descărcare, sortare și presare a deșeurilor municipale mixte. Profesioniștii de la ABS Recycling vor fi pregătiți să-ți răspundă la toate întrebările și să-ți povestească despre traseul acestor deșeuri odată ieșite din uzină.

Stația de sortare se află în suburbia Chișinăului, zona Casa Keia. După necesitate, vom organiza transport din centrul orașului și înapoi, în baza dorințelor exprimate în acest sens prin formularul de înregistrare.

Telegram