Petrece 6 luni de voluntariat în Bulgaria
Telegram

Suntem în căutarea a 2 voluntari din Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani, pentru a petrece 6 luni în Bulgaria.

Durata: 6 luni
Perioada: 1 iunie 2019 – 1 decembrie 2019
Locul: Blagoevgrad, Bulgaria

Despre proiect:
Voluntar va lucra într-o echipă internațională, sub directa supraveghere și îndrumare a coordonatorului, va sprijini echipa noastră și ne va ajuta să implementăm proiectele și inițiativele noastre actuale. Una dintre sarcinile voluntarilor va fi organizarea de consultări și întâlniri cu studenții și cu alți tineri, împărtășirea propriilor experiențe și promovarea oportunităților pentru SEV și ERASMUS + pentru tineri. Puteți organiza propriile cluburi tematice unde să vă prezentați hobby-urile, să organizați discuții și dezbateri, prezentări despre țara dvs., cultură, limbă, obiceiuri, tradiții etc. Acest lucru vă va oferi ocazia de a vă dezvălui potențialul și de a vă realiza ideile. Voluntarii vor lucra în principal împreună pentru aceleași proiecte.

Obiective:

  • Distrugerea stereotipurilor și a prejudecăților din societate cu privire la voluntariat;
  • Dialogul intercultural – prin cunoașterea unei noi culturi, tradiții și obiceiuri;
  • Promovarea proiectelor europene de tineret și oportunități pentru tineret Erasmus +;
  • includerea unui număr mai mare de tineri în campanii și inițiative voluntare.

Bani de buzunar si de alimentare :
Voluntarul va primi bani în buzunar în fiecare lună: 90 euro (sau echivalentul în moneda bulgară) și alocația de hrană: 110 euro în fiecare lună. Banii vor fi transferați între 1 și 10 la începutul fiecărei luni voluntarilor.

Cazare:
Voluntarul va fi cazat într-o cameră comună cu un alt voluntar (de același sex) în apartamentul propriu, cu mobilier nou, care se află la câțiva pași de biroul nostru și de centrul orașului. Apartamentul are toate facilitățile necesare pentru a trăi.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul și scrisoarea de motivație (ambele in limba engleza) la [email protected] cu tema “Voluntariat în Bulgaria”

Data limită pentru depunere: 10/03/2019
Mai multe detalii puteti gasi aici.

Telegram