19/10 - 26/10

V. Pârcălab, 45
"Innovation HUB" este un teritoriu al creativității, modei și inovațiilor, care va fi deschis în perioada 19-25 octombrie, la Chișinău, str. V. Pârcălab, 45 (intrare din str. Veronica Micle)— IQOS Experience Zone.

Spațiul este deschis tuturor celor care sunt pregătiți să renunțe la vechile obiceiuri și sunt în căutarea unei alternative. Vino să petreci seara în compania unor specialiști talentați din diverse domenii, alături de care viitorul este tot mai apropiat - designeri, muzicieni, artiști, arhitecți, comedianți și somelieri.

Evenimentele vor începe la ora 19:00.
Intrare liberă via înregistrare: 18+
În discuții:Unii dintre cei mai talentați designeri moldoveni vor vorbi despre tendințele modei - Julia Allert, fondatoarea brandului de modă „Julia Allert", Anastasia Che - director de artă și designer al „Vistline" și Darya Golneva - câștigătoarea competiției tinerilor creatori de modă Z Generation, și care a reprezentat Moldova la competiția pan-europeană (Kiev, iulie 2019).

Discuția va fi moderată de către expertul vestimentar Radion Cicic.

În discuții:
  • tendințele mondiale în colecțiile designerilor moldoveni;
  • tehnologiile moderne și strategii online de promovare;
  • inovații și evoluția trendurilor;
  • cum să-ți creezi un brand propriu în Moldova și să îl vinzi întregii lumi.
Înregistrarea la acest eveniment este închisă.
Pentru prima dată, înregistrarea celui mai popular podcast din Moldova, „Așa și trăim", va avea loc în direct în prezența publicului. Anya Glazkina și Denis Lepilov vor discuta cu arhitectul celebrei clădiri ARTCOR Maxim Calujac despre cum se pot transforma orașele viitorului.

Specialistul va vorbi despre ideea sa futuristă prezentată la TEDx, „Calotopos" - un oraș în care predomină principiul armoniei cu natura, unde transportul circulă prin tuneluri subterane și toate lucrurile create de om sunt obiecte de artă.
Cel mai expresiv și cel mai amuzant comediant underground din Ucraina, Andrei Șegheli, vine la Chișinău. În program - umor necenzurat și fără limite - pentru cei care iubesc și citesc locals.md.

Prezentarea umoristului este o premieră pentru țara noastră și va avea loc doar în incinta Innovation HUB.

Seara va continua cu spectacolul live al artiștilor de muzică electronică, Magic Flowers.
Mișa Țurcanu, somelierul și autorul blogului de vinuri „Wine Like a Local", vă invită la o degustare inedită de vinuri autohtone.

Selecția bloggerului nu va lăsa pe nimeni indiferent. Și asta pentru că, pe durata serii, veți avea posibilitate nu doar să savurați vinurile de colecție, dar și să cunoașteți istoriile impresionante despre crearea acestora. Tot la Innovations Hub veți găsi un ghid interesant de vin, multe dintre care le veți degusta pentru prima dată.
Înregistrarea la acest eveniment este închisă.
Innovation HUB se va transforma într-un spațiu expozițional neobișnuit. Aici, va putea fi admirată opera reinterpretată digital a uneia dintre cele mai faimoase artiste din Moldova, Ecaterina Vorona.

Creația artistei va fi transformată organic în artă digitală.

Picturile Ecaterinei Vorona sunt populare în străinătate, iar mai multe lucrări ale artistei au fost vândute într-o colecție privată din Emiratele Arabe Unite.