Excursie de weekend – Vinăria Poiana
Начало: 26/01/2019 - 10:00
Место: Vinaria Poiana Ialoveni
Цена: 630 MDL/pers
FACEBOOK

Winetours Moldova te invită în fiecare weekend să explorezi noi destinații turistice, să deguști vinuri deosebite și să cunoști oamenii talentați care le făuresc.

Colorează-ți weekend-urile participând la tururile de weekend organizate de echipa Winetours Moldova. Noi creăm tururi vinicole și gastronomice autentice și delicioase, cu experiență de primă clasă în Moldova.

Începem seria de excursii de weekend pe data 26 ianuarie 2019 și mergem în vizită la Vinaria Poiana – o adevărată bijuterie în inima Codrilor. Vom cunoaște legenda cerbului din Poiana Codrilor, care se regăsește astăzi pe eticheta vinurilor.

Știați că Vinăria Poiană se află într-o zonă delimitată de eco areal, între satele Ulmu și Horodca, unde vița-de-vie se cultivă ca pe timpurile vechi, renunțînd la pesticide si îngrăsăminte chimice.

Frumusețea acestor locuri este cunoscută li peste hotarele țării. Aici, în podgoriile vinăriei Poiana a fost filmat și unul dintre cele mai renumite filme produse în Republica Moldova, cu participarea actorilor moldoveni – „O șatră urcă la cer”, regizat de regizorul moldovean Emil Loteanu. Imaginile imortalizate în zonă au devenit și o carte de vizită pentru băștinași. De asemenea, în regiune sînt 3 mănăstiri frumoase, ce atrag mii de turiștii anual.

Preț participare: 630 MDL/pers

Servicii incluse :
*transport tur-retur,
*excursie vinărie (ghid local)
*degustare 3 vinuri
*gustări
La încheierea degustării aveți posibilitatea să serviți masa în restaurantul vinăriei (extra cost) sau să procurați vin la preț de producător.

Plecarea: 10:00
Locul îmbarcării: Tucano Coffee (Alexandru cel Bun 91/a)
Limba de comunicare: română / rusă

* Numărul locurilor este limitat.
** Turul are loc pentru minim 4 persoane înregistrate.
*** Rezervarea se consideră garantată doar după achitarea integrală a biletului.

Rezervări: [email protected] sau +37369555633 (Viber/WhatsApp)

Telegram