Planuri de Halloween: Unde să mergi în cea mai misterioasă zi a anului
Telegram

Îți este pe plac Halloweenul? Chiar de nu, suntem siguri că prietenii tăi, care își pregătesc costume strașnice și așteaptă cu nerăbdare vreo petrecere mai nebună, sau pictează chestii mai sobre, sau iubesc să cioplească dovlecii, sau pur și simplu își doresc să știe ce se va întâmpla în cea mai misterioasă perioadă a anului, vor fi încântați de lista noastră de evenimente și activități destinate Halloweenului.

Măcelerie: The Continuation
Unde: Club Seven, str. București 68
Support artists: 100 de lei


Una dintre regulile acestei mascarade sălbatice este că nu ai dreptul să fii cuminte. Muzica de la Olan Deep și alte creaturi misterioase.

York Halloween Party
Unde: The York Pub, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45
Intrare liberă!


Cei de la York spun că în ajunul Sărbătorii Tuturor Sfinților, nu trebuie să lași acasă straiele în portocaliu și negru sau măturile.

Noaptea Grozăviilor Haioase
Unde: Shopping Malldova, str. Arborilor 21
Intrare liberă!


Ca de obicei, cel mai cunoscut mall din Capitală capătă alura aia misterioasă și te cheamă pe tine, împreună cu fratele, sora sau nepotul vecinei, să participați la o sărbătoare ca la carte. În plus, Malldova celebrează și primul său deceniu, aducându-ți diverse surprize. Ura! Ura! Ura!

Ghosts of Teatrum
Unde: Teatrum, str. București 68
Intrare liberă!


Fantomele Teatrum sunt petrecărețe, ca și aproape oricare muritor de rând, care dorește să se distreze la maxim în seara de Halloween. Vino la un concert misterios și savurează din poțiuni magice, care vor fi la reduceri delicioase.

Pumpkin Cheesecake Masterclass
Unde: Neogym, Blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202


Halloween mai înseamnă și bucate colorate, gustoase și sănătoase, precum cheesecakeul pregătit împreună cu Neonela Guțu.
***Apropo, încă un eveniment gustos va avea loc pe 3 noiembrie. Detalii vezi aici.

LOL Halloween Party
Unde: Mi Piace, str. Trandafirilor 4
Contribuția personală – 250 de lei


Mi Piace promite o seară de neuitat pentru cei mici, deși maturii tot sunt încurajați să vină. Vor fi păpuși LOL, activități de înlăturare a forțelor malefice și alte chestii strașnic de interesante.

Not A Spooky Halloween
Unde: Poetry Coffee Shop, Blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt 119


Echipa acestui local poetic îți promit un Halloween frumușel, într-o atmosferă deloc înfricoșătoare.

Hai la filme horror de Halloween
Unde: Clubul Voluntarilor, Blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 169


De într-adevăr îți dorești o seară mai liniștită, te îndemnăm să mergi să vizionezi un film idol în categoria horror – The Shining, filmat în baza istoriei cu același nume, scrisă de una dintre cele mai înfricoșătoare minți ai genului, Stephen King.

Halloween cu Royal Mafia
Unde: Royal Mafia, Blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt 73/1, of. 106
Contribuția ta: 149 de lei


Nu ai chef de petrecere, dar tot ți-ai dori să nu stai în casă? Vino la o partidă de Mafia, ca să petreci seara ta util și interesant.

Yes! It’s Orange!
Unde: ATU Winery, Blvd. Dacia 58
Contribuția ta – 500 de lei


Da-ți plac vinurile și ți-ai dori să savurezi dintr-o selecție de băuturi zeiești de nuanțele dovleacului, acest eveniment este exact pentru tine – 5 vinuri. 3 țări. 1 sommelier.

Karaoke de Halloween
Unde: MuzCafe, str. Sarmizegetusa 18/5


Ești invitat să invoci spiritele malefice. Ele cu siguranță vor apărea, dacă cineva din preajmă va cânta foarte prost 😳 Cel mai cool costum va fi premiat!

Happy Halloween, dragilor!

Telegram

Что ещё почитать: