Nathaniel Kowalsky lansează prima colecție de haine numită M E T A M O R P H O S I S
Telegram

Stylistul și fotograful de modă, Nathaniel Kowalsky a creat o colecție capsulă de hanorace cu un design unic și irepetabil. Fiind inspirat de amintirile din copilărie și anume pictatul cu ața pe foaie, a creat zece desene care mai apoi au fost transformate în design pentru hanorace.

Colecția M E T A M O R P H O S I S este despre schimbări, individualitate, unisex și non-conformism. Crearea acestora a început de la un desen abstract care a fost digitalizat și transformat în broderie mecanică pe hanorace. Stylistul a parcurs toate procesele tehnologice de unul singur în crearea colecției. Fiecare hanorac are o broderie unică, care nu va fi repetată pe alt hanorac, de asemenea hanoracele pot fi personalizate mai mult prin adăugarea franjurilor și tăierea părții de jos a hanoracului pentru a crea o formă dreaptă, etapele ce se vor face conform dorinței clientului.

„ Am ales o piesă vestimentară confortabilă și purtabilă pe care am personalizat-o cu design excepțional și creativ. Totul a pornit de la o ideie și imagine, culori și amintiri, M E T A M O R P H O S I S   este despre mine și oameni mereu în căutare de ceva nou și schimbător. Suntem într-o nouă etapă a modei, cînd multe branduri personalizează maxim produsul pentru client, am decis să fiu în pas cu noile tendințe și să lansez ceva individualizat. Design care scoate în evidență firea creativă a fiecărui om. Am optat pentru o colecție unisex, deoarece promovez și susțin egalitatea de gen, iar desenele de pe hanorace nu semnifică ceva anumit, mă bucur că fiecare om vede ceva diferit în ele . Îi mulțumesc mult Oxanei Kasandra Gorbuli pentru posibilitatea de a crea această colecție în atelierul brandului Kasandruța, cu ajutorul ei, ideile mele au prins viață!” – Nathaniel Kowalsky

Colecția de hanorace este limitată și poate fi procurată prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram a brandului M E T A M O R P H O S I S.

Fii diferit și poartă haine unice!

Telegram