Proiecția filmului animat “In Exile”
Начало: 09/02/2017 - 18:30
Место: Tucano Coffee Brasil, Alexandru cel Bun 91A
Цена: free
FACEBOOK

Studioul Kurilov Group și Fundația Terre des hommes Moldova vă invită la proiecția filmului animat de scurtmetraj „In Exile” (In Exile, Animated Short Film), produs în Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc la data de 9 februarie, ora 18:30, în incinta Tucano Coffe Brasil, pe str. Alexandru cel Bun 91A (intersecție cu str. Bănulescu Bodoni).

Participanții la eveniment vor avea ocazia să urmărească filmul și să poarte un dialog deschis cu echipa de producție.

Filmul animat de scurtmetraj „In Exile” este o producție autohtonă, realizată de studioul Kurilov Group, în regia lui Alexandru Kurilov și este parte a Campaniei de informare „Familii fără hotare”, inițiată de Terre des hommes Moldova. Scurtmetrajul abordează subiectul copiilor rămași acasă. Pelicula reprezintă povestea unui băiețel și visul acestuia, care îl face să-și petreacă timpul liber într-o căsuță abandonată, pe malul unui râu. „In Exile” este o producție autohtonă independentă la care s-a lucrat 5 ani.

Participarea la eveniment este gratuită, dar deoarece avem un număr limitat de locuri, vă rugăm să completați formularul de participare: https://goo.gl/forms/ilkNc4iPXg6OCgrI3

Filmului animat „In Exile” a fost finalizat în cadrul proiectul „Protecția copilului în contextul migrației părinților”, implementat de Terre des hommes Moldova, cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei în cadrul Programului Drepturile Omului.

Telegram