OWH Studio anunță concurs pentru selectarea participanților la proiectul Moldova Mea
Telegram

Studioul de producție și instruire OWH Studio, cu susținerea Ambasadei Statelor Unite, anunță concurs pentru selectarea participanților la proiectul Moldova Mea.

Proiectul cinematografic își propune să realizeze o colecție de mini-povești vizuale despre Moldova. Participanții, cineaști începători sau experimentați, jurnaliști, vor explora persoane, locuri, comunități, folclor, personalități, mișcări sociale care definesc, în viziunea lor, ce înseamnă Moldova.

În cadrul proiectului, 18 participanți vor fi selectați pentru a produce documentare de scurt-metraj de maximum 5 minute. Aceștia vor fi instruiți, în cadrul a două workshop-uri, de către regizori din Statele Unite, România și Moldova în producția de documentare de scurt-metraj, storytelling, marketing, pitching și participarea la festivaluri internaționale de film. Cei 18 participanți vor fi divizați în 9 echipe, iar fiecare echipă va primi 1500$ pentru producția a trei scurtmetraje, între lunile octombrie și martie.

Cele mai bune povești despre Moldova își vor avea premiera la Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF 2018.

Pentru participare la proiect, candidații sunt rugați să expedieze CV-ul și formularul de aplicare completat, care să conțină o propunere de subiect de film documentar la tematica menționată. Selecția subiectelor și/sau a participanților se va face în baza criteriilor:

  • acoperirea geografice a celor trei regiuni ale țării: nord, sud și centr
  • claritatea expunerii propunerii de subiect de film

OWH Studio așteaptă dosare de la cei interesați de producția de film documentar. Potențialii candidați din regiuni sunt încurajați să aplice. Acceptăm aplicații și din partea echipelor a câte doi oameni.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul și formularul de aplicare la adresa [email protected], până la data de 18 septembrie 2017.

Formular română / Formular engleză

Pentru informații sau întrebări, puteți apela la numărul 069753284, Anastasia Costișanu, manager de proiect.

Urmăriți pagina de Facebook a proiectului pentru mai multe detalii.

Doar candidații selectați vor fi contactați.

Telegram