Ei sunt cei 11 mentori care vor ghida echipele în competiția Startup Weekend Moldova
Telegram

Experți de peste hotare și din Republica Moldova vor susține echipele care intenționează să-și pună la contribuție ideile de startup în domeniul IT, în perioada 10-12 noiembrie, la Tekwill. Profesioniști în programare, design, antreprenoriat și industria media sunt gata să dezvolte alături de participanți cele mai bune proiecte IT pentru a convinge juriul și a câștiga marele premiu.

George Carey-Simos, expert în comunicații media și co-fondator al uneia dintre cele mai importante resurse online dedicată industriei social media și digital marketing – „We are Social Media”. În calitate de strategist digital independent, consultant și growth hacker, George îi ajută pe oameni și pe companii să folosească Internetul în avantajul lor. El este specializat în marketingul de creștere, CRO, SMM și strategii social media.

Roëlla Lieved este web developer și fondatoare a companiei RoDesign și organizației non-guvernamentale Share Network din Amsterdam. Este specializată în Online Marketing și Website Design, dar are și o dragoste aparte pentru justiția socială. A înființat ONG-ul „Share Network” pentru a pune capăt traficului de persoane prin educație și angajare.Lucrează cu judecătorii locali, plasamentele de asistență medicală, detectivii poliției și lucrătorii sociali pentru a crea noi politici în cadrul sistemului juridic și a serviciilor sociale.

Miriam Yasbay este expert în științe sociale și specialist în Design Thinking cu o pasiune aparte pentru inovarea socială. Oferă workshop-uri pentru copii, studenți, organizații business și non-profit pentru a-i învăța să găsească soluții novatoare pentru probleme complexe. Ea a condus, co-proiectat și co-gestionat educația academică, sprijinind echipe de studenți în dezvoltarea de idei novatoare și crearea start-up-urilor de succes. În prezent, Miriam scrie o carte despre abordările și strategiile antreprenoriale.

MarceI Sobieski este de 9 ani în domeniul IT; el creează, elaborează și gestionează produse IT, startupuri și grupuri.  Marcel e fondator al Teslathemes.com și WPMatic.io. El a construit 4 startupuri de succes incepand cu 2010 până în prezent, fiind achiziționate de companiile din SUA și Marea Britanie.

Virginie Gauthier este designer grafic și art director. După trecutul ei de studiu, acum munca sa mai mult se învârte în jurul formării și elaborării cărților, care se extind la dezvoltarea identității vizuale, produse în o colaborare strânsă cu clienții/colaboratorii ei. Pentru extinderea spectrului de activități, acum este director de artă al revistei pentru bărbați L’Officiel Hommes Nederland.

Armin Konjalić este expert în piața de startup-uri și inovații din Europa de Est. Armin acordă suport activ ecosistemului de startup-uri din regiunea Balcanilor, țărilor Baltice, Rusia și spațiul CSI. Deseori supranumit “super-connector”, Armin aduce Estul și Vestul mai aproape.

Miriam Reili este designer și ilustrator grafic din Estonia. Practica ei de studio, proiectele autoinițiate și cele comandate, includ o gamă largă de formate și practici, cum ar fi designul cărților, direcția de artă, editarea, identitățile corporatiste vizuale, ilustrațiile și monografiile la scară largă.

Andrei Matcovschi e manager de proiecte cu experiență care a demonstrat abilitățile sale în cadrul industriei media online. Andrei are competențe în domeniile de Negociere, Repartizarea bugetului, Business Planificare, HR Consulting și Analitică. Și-a perfecționat competențele profesionale în cadrul programului de masterat în Consilierie psihologică la Universitatea Liberă Internațională din Moldova. Acum este manager proiecte în compania SIMPALS.

Tatiana Sivoborod ocupă funcția de manager de proiecte 999.md, cel mai mare panou de anunțuri din Moldova, înregistrând peste 200 000 vizitatori unici pe zi.   Responsabilă de planificarea, managementul, coordonarea și controlul financiar al proiectului. Specialist calificat în dezvoltarea de aplicații web și mobile. Cooperează cu numeroase echipe de developeri, creează fluxul de lucru în echipă. Pasionată de proiectarea și dezvoltarea software-ului pentru aplicare în interiorul companiei.

Vadim Jeleascov este specialist în vânzări online și știe totul despre acest domeniu. fiind directorul proiectului Price.md. La fel, Vadim se ocupă de proiectul achiziții.md, platforma de organizare a achizițiilor, parte a sistemului MTender și, respectiv, a reformei guvernamentale în domeniul achizițiilor publice.

Joël Antonie este analist politic olandez, prolific în arta negocierilor și a diplomației. Cu o experiență vastă acumulată atât în guvernul Olandei, cât și în numeroase misiuni diplomatice, Joel vine la Startup Weekend Moldova cu tehnici utile de negociere și lobby.

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din cadrul competiției, accesați pagina oficială de facebook Startup Weekend Moldova: aici

Participarea la Startup Weekend Moldova are loc în baza procurării în prealabil a biletului de participare: aici

Telegram