25 de idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților de la designerii autohtoni
Telegram

14 februarie este ziua când vrei să arăți deosebit, fie ai sau nu pereche, în plus – este ocazia potrivită de a oferi un cadou persoanei dragi. Am selectat 25 de obiecte tematice care vor fi, la sigur, pe placul unei persoane îndrăgostite, fie chiar îndrăgostită de shopping. Toate piesele sunt create de mărcile locale, reunite sub brandul „DININIMĂ”, fapt care le face mult mai valoroase.

Vestimentație și accesorii

Designerii noștri au pregătit o gamă sortimentală vastă de cadouri, care satisfac orice preferințe și bugete. O rochie elegantă, potrivită pentru ocazii, reprezintă o investiție perfectă pentru viitoarea sau existenta relație. Bărbații pot merge la risc și alege drept cadou pentru iubita sa o rochie. Toate mărcile locale vor oferi un ambalaj special, cu tematică de sărbătoare, care va avea un efect „Wow”. Chiar dacă rochia se alege, cel mai bine, de persoana care o va purta, un tricou casual cu un imprimeu romantic se poate dărui fără dubii, la fel precum se poate opta pentru o poșetă stilată sau o curea.

Lenjerie intimă

Cu această ocazie, dragostea trebuie să se materializeze în fiecare cuplu și, din acest motiv, în schimbul cuvântului „romantism” spunem ♥ și vă povestim despre lenjerie intimă frumoasă – un cadou clasic pentru Ziua Îndrăgostiților. Drept un cadou pentru reprezentanții sexului puternic, se pot alege boxeri tematici, cu imprimeuri și culori vii, iar o pijama confortabilă va fi, la sigur, pe placul celor care apreciază citatul lui Schopenhauer: „Un om poate fi el însuși doar când este singur”.

Vestimentație și accesorii pentru copii

Designerii au creat și colecții pentru micuți, prezentând o gamă largă de seturi de îmbrăcăminte și accesorii. Un cadou stilat va condiționa, negreșit, aprecierea celor din jur și va fi pe placul micului prinț sau prințese.

Accesorii pentru casă

Obiectele de decor pentru casă, care par a fi nesemnificative, reprezintă o alegere universală și sigură pentru un cadou. O pernă confortabilă va fi utilă, iar suvenirurile, precum ar fi inimioarele, vor crea o atmosferă de sărbătoare în orice interior.

Unic, Zorile și Moda sunt magazinele principale unde se pot achiziționa obiecte originale, create de designerii autohtoni.

„Acest articol a fost publicat în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova. Proiectul susține eforturile Moldovei în promovarea unei economii puternice, diversificate și orientate spre export, contribuind la îmbunătățirea competitivității în trei cele mai importante sectoare industriale ale Moldovei: sectorul vitivinicol și turism, sectorul industriei ușoare (în special, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii) și sectorul tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor. Proiectul de Competitivitate este finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida).”
Telegram