„Black Friday” îți aduce până la -50% la brandurile autohtone „DININIMĂ”
Telegram

Ziua celor mai mari reduceri ale anului, supranumită „Black Friday”, în acest an vine să facă furori și printre pasionații de shopping din țara noastră. Pe 25 noiembrie fii gata să îți umpli sacoșele cu articole din ultimele colecții ale brandurilor autohtone preferate „Dininimă”, cu reduceri de până la 50%! Promoția este organizată în premieră de Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS), împreună cu brandurile „Dininimă”, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

mk3_4511

Mărcile locale în care ai încredere taie prețurile și îți oferă un „Black Friday” memorabil, aici, în capitală. Bucură-te de reduceri de la 15% la 50% la toate brandurile „Dininimă”, alegând unul dintre magazinele specializate „Dininimă”:

  • Zona „Dininimă” CC UNIC, etaj. 3, bd Ștefan cel Mare 8;
  • Zona „Dininimă” CC ZORILE, str. Calea Ieșilor 8;
  • Zona „Dininimă” magazinul „MODA”, bd. Ștefan cel Mare 83.

De „Black Friday” ai la dispoziție întreaga zi pentru a face cele mai bune alegeri în materie de haine, încălțăminte și accesorii produse în Moldova, deoarece magazinele „Dininimă” te așteaptă cu reduceri de dimineață până seara: „ZORILE” – între orele 9:00-20:00, iar „UNIC” și „MODA” – între 9:00-22:00.

mk3_4522

mk3_4521

Magazinul „Dininimă” din cadrul centrului comercial „UNIC” găzduiește 40 de branduri autohtone: „Alina Bradu”, „Arillu”, „Artizana”, „Bombonici”, „Brio”, „Croitor-Tricot”, „EHO”, „Georgette”, „Ionel”, „Isco-Prim”, „Lenicris”, „Lia Fia”, „Magvi”, „Maalex Bags”, „Milabrega”, „Miss Vivien”, „Olsa Shoes”, „Ponti”, „Portavita”, „Premiera Dona”, „Ravetti”, „Shram”, „Stîș”, „Storojuc”, „Tabita & Floare”, „Tiras”, „Vitalie Burlacu”, „Vasconi”, „Creme Brulee”, „Vestiti”, „Vistline”, „Vivi Artbutic”, „Gloria”, „Artizana Factory”, „NAAN”, „Mily Mia”, „Special Baby”, „Daos” și „Baby Co”.

dinububulici_2

Mărcile de sub umbrela brandului de țară „Dininimă. Branduri de Moldova”, pe care le poți găsi în zona „Dininimă” de la „ZORILE” sunt: „Bombonici”, „Vistline”, „Ionel”, „Tricon”, „Croitor-Tricot”, „Lia Fia”, „Ravetti”, „Georgette”, „Vitalie Burlacu”, „Maxikids”, „Perna Mea”, „Magvi”, „Lenicris”, „Miss Vivien”, „Gloria”, „Vestiti”, „Passer”, „Creme Brulee”, „Cristina”, „Zorile”, „Tiras”, „Hîncu”, „Olsa Shoes”, „Potehin”, „Arillu”, „Daamex”, „Ponti” și „Mallena”.

dinububulici

Iar în magazinul „MODA” ai prețuri mici la brandurile: „Georgette”, „Premiera Dona”, „Ionel”, „Sekana” și „Vitalie Burlacu”.

din_inima_77

Profită de reducerile la mii de produse de calitate, fabricate de cele mai bune branduri autohtone, susținând, în același timp, industria ușoară din Republica Moldova!

din_inima_69

Platforma „Dininimă. Branduri de Moldova” a fost creată în 2012 de către Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Proiectul „Dininimă” a fost lansat pentru a spori valoarea brandurilor autohtone din domeniul industriei textile și a consolida identitatea produselor de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii moldovenești, atât pe piața locală, cât și peste hotare.

din_inima_11

Acest proiect a impulsionat industria ușoară și i-a oferit viziunea unei creșteri durabile, iar mai mulți producători autohtoni și-au creat propriile linii de produse sub marcă proprie. Brandul „Dininimă” a accentuat sentimentul de mândrie națională în rândurile consumatorilor și a contribuit la creșterea gradului de conștientizare cu privire la brandurile moldovenești.

Telegram