Zilele carierei
Начало: 29/02/2016 - 10:00
Место: ASEM, Bănulescu Bodoni 61
Цена: free
FACEBOOK

Centrul de Ghidare în Carieră, ASEM vă invită să participați la evenimentul “Zilele carierei” organizat de Academia de Studii Economice din Moldova.

Evenimentul are drept obiectiv general crearea mediului necesar stimulării gradului de inserție pe piața muncii a absolvenților ASEM dar și a altor instituții.

Pentru a atinge obiectivul urmărit, evenimentul va cuprinde:

– un târg de job-uri pentru studenții și absolvenții ASEM;

– un atelier de lucru care va uni în discuții angajatorii, studenții și corpul didactic ASEM;

– 3 training-uri menite să faciliteze procesul de angajare a tinerilor specialiști.

Activitățile prevăzute în cadrul evenimentului vor contribui la creșterea gradului de inserție a absolvenților pe piața muncii atât prin asigurarea transparenței informaționale cu referire la locurile de muncă vacante și cerințele angajatorilor față de tinerii specialiști, cât și prin consilierea studenților și absolvenților. Training-urile prevăzute de cadrul evenimentului sunt orientate spre formarea abilităților de planificare adecvată a carierei și dezvoltarea competențelor de armonizare a obiectivelor personale ale studenților cu exigențele angajatorilor.

În rezultatul activităților organizate atât pe parcursul evenimentului, cât și în perioadele de până și după eveniment, angajatorii vor avea posibilitatea să recruteze dintre cei mai buni absolvenți a instituțiilor din țară, promoția 2016, iar absolvenții și studenții să-și găsească job-urile conform așteptărilor și competențelor posedate.

Prin organizarea evenimentului, ASEM, alături de partenerii proiectului, intenționează crearea unui mecanism eficient de valorificare în țară a potențialului uman al tinerii generații, grație consolidării parteneriatelor universitate – agent economic.

Pentru a vă înregistra accesați linkul.

PROGRAM

Agenda-evenimentului

29.02.16

10:00-10:30 – Deschiderea oficiala a evenimentului;

10:30-15:00 – Interviuri informaționale despre ofertele angajatorilor (comunicarea directă a studenților/absolvenților cu angajatorii) (et.1-2, bl. F);

11:00-12:50 – Training: „Cum să selectezi job-ul care ți se potrivește” (aud. 203 bl. F);

13:00-14:50 – Training: „Ce reguli trebuie să respecți la scrierea CV-lui” (aud. 203 bl. F);

01.03. 2016

12:00-14:00 – Atelier de lucru: „Competențele studenților vs Cerințele angajatorilor ” (Sala Senatului, et.3, bl. A);

15:00-17:00 – Training: „Cum treci cu succes interviul și prima săptămână de lucru” (aud. 203 bl. F).

actual.md

Telegram