Rockit Digital Summit: Rockit Awards şi Rockit Awards
Telegram

La 5 şi 6 februarie 2016, Chişinău va găzdui Rockit Regional Digital Communication Summit – prima și cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est.

Rockit Awards

Pe lângă agenda încărcată de speakeri şi discuţii interactive, prima zi de eveniment va culmina cu Rockit Awards, unde va fi recunoscută excelenţa în domeniul online. Rockit Awards va fi încheierea solemnă a primei zile de Rockit Regional Digital Communication Summit, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune campanii de publicitate online care au marcat Internetul în perioada 1 ianuarie 2014-31 ianuarie 2016. Cele 5 categorii de nominalizări sunt:

  1. Best Use of Social Media

  2. Best Digital Campaign

  3. Best Mobile App

  4. Best Video

  5. Best Website

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un panel de juraţi alcătuit de câteva dintre cele mai grele nume din marketingul digital din regiune, fiecărei nominalizări revenindu-i un singur câştigător.

Participanţii eligibili pentru a concura în cadrul Rockit Awards sunt orice companie, studio, agenţie sau persoană fizică care rezidă în una dintre următoarele ţări: Moldova, România, Ucraina, Letonia, Estonia, Lituania, Georgia, Bulgaria sau Belarus.

Taxa de participare este un bilet la Rockit Regional Digital Communication Summit, care valorează 39$ şi poate fi cumpărat aici: http://goo.gl/vPy6ok

Data limită de înscriere a lucrărilor este 31 ianuarie 2016.

Pentru detalii, intraţi pe http://awards.rockit.md/ şi pagina de facebook Rockit Awards https://goo.gl/XMT7Z8.

Rockit Startups

Ziua a doua de conferinţă va surprinde cu Rockit Startups (şi nu doar), amploarea competiției fiind o premieră pentru Moldova. Rockit Startups este un concurs pentru oamenii deştepţi şi creativi, care au curajul să-şi deschidă o afacere online. Tu vii cu ideea, iar noi te premiem.

Ca să participi, trebuie să te înscrii în concurs completând formularul de participare aici: http://startup.rockit.md/. Formularul constă dintr-o serie de întrebări scurte despre ideea afacerii, etapa la care se află şi membrii echipei.

Dosarele de participare vor fi examinate de un grup de experţi antreprenori şi investitori locali şi internaţionali, care vor desemna ulterior câştigătorii. Concursul în sine va consta dintr-o prezentare de 4 minute a ideii de startup şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri ce va dura 3 minute.

Premiul mare va consta dintr-o sumă de bani în valoare de X XXX USD și accesul la un program de accelerare, plus servicii gratuite de business, acces la mentori, networking cu comunitatea de startup-eri, dar şi multe alte oportunităţi.

Rockit Startups va fi locul unde vei putea accesa mentori, investiţii, vei comunica cu cei care au reuşit în domeniul tău în Moldova şi peste hotarele ei şi vei fi văzut de un public de peste 500 de oameni.

Ion Arventi, co-organizator Rockit Startups:

Mulți confundă Startup Competition cu un concurs de business planuri. Rockit Startups nu este un concurs de business planuri. Startup-ul nu este o versiune mai mică a unei companii, startup-ul este căutarea unui “business model”. Rockit Startups este un un pas obligatoriu pentru startup-urile locale. Aici ai juriu internaţional competent care îţi poate oferi feedback instantaneu şi ai oportunităţi directe spre acceleratoare, mentori şi investori, pentru a-ţi dezvolta business-ul tău”

Taxa de participare este un bilet la Rockit Regional Digital Communication Summit, care poate fi cumpărat aici: http://goo.gl/vPy6ok

Pentru detalii: http://startup.rockit.md/ şi pagina de facebook Rockit Startups https://goo.gl/CmOGcc.

Rockit Regional Digital Communication Summit 2016 este organizat în parteneriat cu agenţia de publicitate Granat din Moldova şi comunitatea Digicomnet din SUA.

Granat este unul dintre liderii locali în comunicare digitală, specializat în crearea şi dezvoltarea strategiilor digitale, campaniilor media şi marketing social media. Agenţia este recunoscută în Moldova şi Europa Centrală pentru serviciile sale cu performanţe dovedite pentru branduri ca Purcari, Malldova, Orange, Berea Chişinău etc.

Comunitatea digitală Digicomnet este finanţată de către Departamentul de Stat al SUA şi întruneşte peste 1300 de membri activi, interesaţi în comunicarea digitală.

Date de contact:

Mariana Balaban

PR Team

Tel: (+373) 79297822

Email: startup@rockit.md

Telegram