La Palas Mall Iași, promoțiile îți fac bagajul de concediu! Oferte de până la 70%
Telegram

Nu ți-ai făcut încă planuri pentru zilele următoare? Te pregăteşti de vacanţă şi vrei să arăţi mai bine ca oricând? Atunci trebuie să mergi la Palas Mall, în Iași, pentru a te bucura de promoții care ajung până la 70%! Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe site-ul Palas Mall.

Dacă îți plac sesiunile de shopping prelungite și, mai ales, la prețuri avantajoase, atunci echipează-te cu voie bună și alege ca destinație de cumpărături Palas Mall Iași! La doar două ore de mers cu mașina, te așteaptă peste 250 de magazine ale marilor branduri, care, în această perioadă, te întâmpină cu oferte la colecțiile de sezon. Pentru cei care își doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă, magazinele de îmbrăcăminte din Palas Mall Iași au tăiat prețurile cu până la 70%. Brandurile Zara, Massimo Dutti, H&M, Stefanel, Guess, Bershka, Stradivarius, Motivi, Camaïeu, C&A, Colin’s, Tommy Hilfiger, Guess, Clockhouse, Lee Cooper, Seroussi, Bigotti, D’S Damat, New Yorker, Poema, Bliss Jack & Jones, Guara și multe altele îi întâmpină pe pasionații de cumpărături cu promoții ademenitoare la articole vestimentare în tendințe.

Prețuri mai mici cu până la 70% îi aşteaptă pe clienți și în magazinele de încălțăminte. La Humanic, Il Passo, Musette, Office Shoes, Why Denis, Benvenuti și Deichmann se găsesc piesele must-have ale verii, acum cu discounturi substanțiale. Şi cei care şi-au propus să profite de zilele de vară şi sa facă sport vor găsi oferte de până la 50% la Hervis Sports şi Intersport.

La fel de tentante sunt şi promoțiile brandurilor cu bijuterii şi accesorii, de până la 60%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri speciale în magazinele din Palas Mall. Promoții estivale sunt și la brandurile dedicate copiilor, de până la 50%, dar și cei care își doresc să își aranjeze locuința în ton cu zilele însorite găsesc discounturi în magazinele cu decorațiuni.

În plus, te vei putea relaxa la terasele restaurantelor și cafenelelor din ansamblul Palas Iași, iar pentru pauza de masă dintre sesiunile de cumpărături poți alege zona de food court, cu aproximativ 25 de restaurante de tip fast food, cu specific românesc, chinezesc, american, italia, indian, oriental, franțuzesc etc.

Ansamblul Palas este situat în centrul orașului Iași, incluzând multiple funcțiuni: Palas Mall și Palas Shopping Street cu aproximativ 250 de magazine, food court, cafenele și restaurante, parc, patinoar sezonier, carusel venețian, nenumărate posibilități de recreere, săli de evenimente şi clădiri de birouri clasa A. Palas este principala destinație cosmopolită de cumpărături şi petrecere a timpului liber din nord-estul României, care atrage anual peste 16,6 milioane de persoane, printre care și mulți turiști din Republica Moldova. De curând, turiștii pot vizita și Palatul Culturii, principalul obiectiv turistic al Iașului, care se află în imediata vecinătate a ansamblului Palas.

Catalogul complet al promoţiilor poate fi accesat aici!

Telegram