HOSPICE Bike Tour
Начало: 15/06/2016 - 08:00
Конец: 20/06/2016 - 00:00
Место: HOSPICE Angelus Moldova, str. Alexei Mateevici 46
Цена: free
FACEBOOK

DE LA HOSPICE LA HOSPICE PE DOUĂ ROȚI: 11 CICLIȘTI VOR PEDALA 563 DE KILOMETRI PENTRU BOLNAVII INCURABILI DIN REPUBLICA MOLDOVA

11 bicicliști amatori vor lua startul pe 15 iunie la ora 8:00 de la sediul Hospice Angelus Moldova (str. Alexei Mateevici 46) în cadrul primei ediții a HOSPICE Bike Tour, un eveniment de strângere de fonduri pentru susținerea serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit de către HOSPICE. Participanții vor parcurge, în perioada 15-20 iunie 2016, 563 KM, pentru o cauză caritabilă. Ei vor crea o conexiune fizică între HOSPICE Angelus Moldova și HOSPICE Casa Speranței din București, trecând totodată prin filiala HOSPICE Casa Speranței de la Brașov.

HOSPICE-Bike-Tour

Aceasta este prima ediție a evenimentului, urmând ca anul viitor să fie unul de anvergură, cu participare deschisă. HOSPICE Bike Tour își dorește să devină un eveniment sportiv anual, unic în regiune. Toți banii colectați în cadrul acestui eveniment vor fi direcționați către cauza HOSPICE.

Traseul va avea cinci etape, una dintre acestea incluzând oprirea la centrul de îngrijire HOSPICE Casa Speranței din Brașov. Obiectivul este colectarea a 10.000 EURO, bani ce vor fi utilizați pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat și cu un prognostic limitat de viață, beneficiari ai serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit de HOSPICE Angelus în Republica Moldova.

Îndemnăm doritorii de a face o donație să acceseze linkul: https://guvern24.md/en/projects/de-la-hospice-la-hospice-pe-doua-roti/

Informații suplimentare despre cursă pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului: facebook.com/hospicebiketour și pe hospice.md/hospicebiketour.

HOSPICE Angelus și HOSPICE Casa Speranței fac parte din aceeași rețea, Hospices of Hope, din Marea Britanie. Ambele sunt organizații neguvernamentale care oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, precum și familiilor acestora. În anul 2015 mai mult de 2300 de persoane au găsit alinare și confort alături de HOSPICE Angelus.

Telegram