Give Me A Break
Telegram

A fost odată ca niciodată, că de n-ar băga, lumea n-ar dansa!

Voinicul Făt Frumos, care a câștigat 44 de jungle bătălii pe teritorii străine și a ridicat 47 de altare rave în toată lumea, vine în Chișinău cu foc și sabie! Făt Frumos va fi acompaniat de năzdrăvanul Alex Tune, un voinic vitezoman care nu știe ce-i muzica cu bpm-ul mai mic de 180. Luați-vă aghiazma, pastilele de inimă, balerca de acid și veniți la acest eveniment poveste. Rave ca-n vremurile dacilor!

Eveniment marca AltăParty, pentru amatorii de extreme electronic, pentru cei ce caută diversitate muzicală. Trăiește povestea lui Fat Frumos și ortacii săi, ia o pauză de la rutină și află ce curge prin venele breakcore-ului!

Dar ca să te convingem că trebuie să petreci începutul următorului weekend la Give Me A Break, Locals a discutat cu unul din reprezentanții AltăParty. „Consider că muzica întotdeauna trebuie să-l învețe ceva pe om, cel puțin să-i demonstreze că există diversitate. Breakcore-ul este o atitudine față de muzică, o abordare a ei. E foarte greu, în câteva propoziții, să explic ce-i asta. Probabil acesta și este unul din motivele care m-au făcut să organizez un eveniment în susținerea celui mai „nepopular” gen de muzică din Moldova- mai bine asculți o dată live decât să-ți povestească cineva zece ori. Cred că oricine poate face ceva frumos și interesant pentru sine și cei din jur, trebuie doar să scapi de inerție și să începi să acționezi”, explică persoana din spatele AltăParty.

De te-am convins, vezi mai jos toate detaliile despre concert.

Unde? La The Albion Territory
Când? 17 iunie, ora 21:00
Cât? Doar 70 de lei ca să susții frumoșii breakcore-ului.
Evenimentul pe Facebook.
Pagina organizatorilor AltăParty.

Telegram