„Descoperă Moldova ta” la un vernisaj cu cele mai reușite fotografii turistice captate pe meleagurile natale
Начало: 26/09/2016 - 14:00
Место: Radisson Blu Hotel
Цена: Free

Cele mai reușite fotografii turistice captate pe meleagurile Moldovei în cadrul turului „Gustar Experience” la care au participat 11 fotografi din țară, precum și din Italia, Franța și România vor fi expuse într-o expoziție la Chișinău, în perioada 26-30 septembrie.

Turul fotografic s-a organizat între 1 și 6 august 2016, de către Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și jurnalista Nata Albot. Obiectivul turului a fost instruirea fotografilor la subiectul fotografie turistică, explorarea atracțiilor turistice locale și creșterea portofoliului de fotografii turistice ale Moldovei.

Andrei Paul Nuţu

experiente_andreipaulfoto

 

În fotografiile ce vor putea fi văzute la expoziție se descoperă obiective turistice, vinării, gastronomie, tradiții, meșteșuguri, natură și oameni din Moldova.

Alături de participanții din România, Franța și Italia, fotografii din Moldova care au explorat potențialul turistic în țara lor de baștină au fost Mihai Stamati, Cristina Zolotaia, Stela Donțu, Olesia Kuralova, Sergiu Loburenco, Tudor Voinovan și Valeriu Istrati.

Deschiderea evenimentului va avea loc, luni, 26 septembrie, ora 14:00. Vernisajul de fotografie turistică va fi accesibil pentru toată lumea, cu intrare gratuită și va avea loc în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău.

Fabien Lainé

copy-of-fabien-laine-food-3

 

Valeriu Istrati

valeriu-istrati-gustar-experience

Telegram