Cunoaște mai multe despre Science-Fiction și fantasy, participând la East-European Comic Con
Telegram

Unul dintre cele mai impresionante evenimente dedicate celebrării tuturor culturilor Science-Fiction, horror și fantasy, savurate prin intermediul filmelor, cărților, jucăriilor, cardurilor, jocurilor video, cursurilor online și nu doar, va avea loc în această primăvară la București.

În perioada 27 – 29 mai 2016, ești invitat la Comic Con-ul Est-European, care va avea loc la Romexpo, București. Acolo vei avea șansa să discuți cu actorii tăi preferați, să urmărești diverse filme documentare, să participi la discuții despre diferite tematici din cinematografia contemporană și de SF și fantasy, dar și să te distrezi la maxim alături de oameni care sunt la fel de interesați și interesanți ca și tine. În plus, vei putea să te informezi cum ai putea extinde SF-ul și fantasy în Republica Moldova.

Întrucât programul East-European Comic Con nu este întocmai complet, poți să-l urmărești aici. Totuși, au fost anunțați primii actori invitați, care sunt cunoscuți prin aparițiile sale în seriale televizate arhicunoscute.

Primul actor invitat este Mark Pellegrino, cunoscut pentru apariția sa în rolul lui Jacob în serialul TV Lost, unul dintre creatorii căruia este J.J. Abrams și în rolul lui Lucifer în Supernatural, creat de Eric Kripke.

east-european-cc

 

De asemenea, vine și David Anders, văzut în rolurile sale din Charmed, Heroes sau Once Upon a Time.

east-european-cc1

Lista invitaților urmează a fi completată, însă trebuie să știi că vei avea ocazia să participi la panelurile de discuție cu actorii tăi preferați, întrebându-i nu doar despre munca lor în domeniul mai fantastic al cinematografiei, dar și despre preferințele lor în materie de SF și fantasy. Vei putea, eventual, să faci poze și iei autografe de la ei,

În plus, pe lângă discuțiile cu actorii, vei putea participa la diverse sesiuni, unde vei urmări un documentar întitulat Chuck Norris vs Communism, un film ce povestește istoria persoane ce vocifera filmele venite din vest, filme care au fost cenzurate de către Comitetul de Cenzură comunist, dar și vândute pe piața neagră. Documentarul este o producție marca HBO România și a fost selectat la Sundance Film Festival.

Nu uita că vei putea discuta și despre benzile desenate apărute în România, dar și să afli cum ai putea diversificca cultura benzilor și în Republica Moldova.

Dacă ești interesat în East-European Comic Con, vizitează pagina evenimentului, fii pe fază cu noutățile, dar fii și cu ochii pe Locals.

 

Sursă foto: Fanpop

Telegram