Cum a fost! Taste of Travel: Ediția suedeză
Telegram

În weekendul anterior, pe lângă sumedeniile de evenimente dedicate îndrăgostiților, cei mai înrăiți călători din comunitățile din țară au avut ocazia să vină la un eveniment marca Taste of Travel și să afle mai multe despre Suedia, un loc magic din nordul Europei.

taste-of-sweden-1

Iată de ce, peste 40 de oaspeți ai evenimentului au interacționat cu câțiva invitați speciali care au vizitat în lung și-n lat Suedia și au povestit detalii prețioase despre ea, dar și au dat sfaturi utile pe unde să mergi și ce să vezi.

taste-of-sweden-4

„Îi îndemn pe toți să viziteze cel puțin o dată Suedia, pentru că este o țară foarte diferită de Moldova. Acolo poți vedea chestii absolut incredibile. Bineînțeles că un must-see este Stockholmul, orașul în care m-am îndrăgostit. Are o arhitectură extraordinară, oamenii sunt binevoitori și poți simți, într-adevăr, spiritul suedez. La fel, consider că cei care vor călători prin Suedia, își vor schimba anumite idei, întrucât, în opinia mea, suedezii fac mereu acțiuni corecte care se soldează cu consecințele corecte, iar sistemul ăsta ar fi un bun exemplu pentru noi”, spune Cristina Sîrbu, Fundraising Assistant la HOSPICE Angelus.

taste-of-sweden-11

„Datorită Taste of Travel, oaspeții evenimentului află mai detaliat cum au fost călătoriile, care sunt frumusețile orașului, ce au putut învăța”, a adăugat Cristina.

taste-of-sweden-9

Taste of Travel este numele unei serii de evenimente, care vor avea loc la Generator Hub, iar la fiecare ediție, oaspeții sunt familiarizați cu o țară sau regiune datorită prezentatorilor noștri care povestesc în detaliu cum a fost și ce le-a plăcut”, spune inițiatoarea evenimentului Nicoleta Iliuha.

taste-of-sweden-10

De asemenea, la acest tip de evenimente mai ai ocazia și să guști din câteva bucate sau băuturi tradiționale, cum a fost de data aceasta – oaspeții au degustat două tipuri de prăjituri pe care suedezii le consumă la ocazii speciale, dar și băutura glögg. De asemenea, cinci norocoși au primit invitații la concertul Spiritual Seasons care a avut loc în aceeași seară.

taste-of-sweden

taste-of-sweden-2

taste-of-sweden-3

taste-of-sweden-5

taste-of-sweden-8

taste-of-sweden-7

taste-of-sweden-6

Autor și imagine: Ilona Spesivțev

Telegram