Cu noile abonamente Smart, tu faci alegerea între minute, SMS şi MB
Telegram

Cu noile abonamente Smart, tu faci alegerea între minute, SMS şi MB

Lucrurile frumoase se nasc din armonie. De aceea, Unite a creat noile abonamente Smart care îți oferă libertatea de a utiliza doar serviciile mobile de care ai nevoie. Minute naționale, SMS sau MB – tu alegi ce consumi din contul creditului total.

pro-ru

Pentru că ne place să fim generoși cu clienții noștri, îți oferim la conectare, bonus 500 lei în cont, câte 100 de lei lunar, timp de 5 luni, disponibili pentru orice serviciu. Conectează-te în perioada 13 iunie – 31 august la unul din abonamentele Smart şi bucură-te de mai multă comunicare.

Unite îți oferă o gamă largă de abonamente Smart: S,M,L și XL, începând cu 40 lei pe lună, create pentru a satisface orice necesitate de comunicare. Pentru o plată lunară, primești bani în cont și utilizezi doar serviciile de care ai nevoie conform tarifelor extra abonament. Este o ofertă unică pe piață care oferă clienților o flexibilitate maximă.

Alegerea abonamentului devine mult mai simplă – nu mai e necesar să alegi abonamentul după câte minute, SMS-uri sau MB conține – decizi doar cât intenționezi să cheltui lunar pentru un abonament. În plus, nu te mai afli în situația când la sfârșitul lunii ai consumat doar minutele din abonament și ți-a rămas o mulțime de SMS-uri și MB (sau viceversa).

Acum, comunici și mai avantajos, și te bucuri de internet mobil la viteză 4G+ în 12 regiuni din țară.

Dacă ești abonatul unui alt operator, păstrează-ți numărul de telefon mobil actual și alătură-te la cea mai generoasă rețea de telefonie mobilă din țară. Acum primești garantat 20% reducere pe viața la orice abonament, daca ai un serviciu de la Moldtelecom (telefonie fixă, internet fix, internet fix și televiziune digitală, telefonie mobilă, internet mobil).

Alege Smart!

Detalii la 1181 sau pe site-ul Unite

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Telegram