23 ноября 2016

Concert #dinBasarabia – Aldea-Teodorovici Orchestra la București

De Ziua Națională a României, vă invităm la Concert #dinBasarabia – Ediție Specială, cu Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra.

Astfel, pe 1 decembrie, la Cinema PRO, va avea loc primul concert în București susținut de fiul regretaților artiști ai neamului, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, acompaniat de orchestra sa.

În cadrul evenimentului, vor fi interpretate renumitele cântece ale Renașterii Naționale din Basarabia, dar și alte piese compuse de Ion Aldea-Teodorovici.

INTRAREA ESTE LIBERĂ! Vă rugăm completați acest formular: https://goo.gl/forms/tNQmRKAyDwgD38Qb2

afis_1decembrie

INFO: 021 313 7348

Să sărbătorim 98 de ani de la Marea Unire!

1 decembrie 2016, ora 19.00, Cinema Pro, str. Ion Ghica 3 (Piața Universității)

Concertul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradițiile folclorice și muzica contemporană, care își propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor și al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.

Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul și etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei Aldea-Teodorovici.
Conducătorul artistic, solistul orchestrei și fondatorul ei este Cristofor Aldea-Teodorovici.

Подписывайся