Comedia ”Două Lozuri” la Chișinău
Начало: 12/11/2016 - 19:00
Конец: 15/11/2016 - 21:00
Место: Cinema Odeon, str. Mihai Eminescu 55
Цена: 50 de lei
FACEBOOK

în perioada 12- 15 noiembrie, la Chișinău va avea loc proiecția comediei românești „Două Lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, care îi are în calitate protagoniști pe 3 dintre cei mai populari și activi actori români – Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și conaționalul nostru, Dorian Boguță. Tot la Chișinău va ajunge și o parte a echipei care a muncit la acest film, printre care regizorul Paul Negoescu, dar și actorul Dorian Boguță.

Comedia „Două Lozuri” relatează spectatorilor povestea comică a trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie care câștigă marele premiu la loto, însă, nu după mult timp, biletul câștigător nu mai e de găsit.

Este de menționat faptul că „Două Lozuri” a devenit, la scurt timp după lansare, cea mai de succes producție din Box-office-ul românesc. La mai puțin de o lună de când se proiectează în cinematografe, filmul a fost văzut de peste 100 de mii de spectatori din România și a înregistrat încasări în valoare de peste 400 de mii de dolari SUA.

„Asta face ca „Două Lozuri” să devină cel mai de succes film românesc din ultimii ani la lansarea în cinematografe. „Două Lozuri” este o producție independentă, realizată fără bani de la stat, cu un buget de numai 30.000 de euro, aproximativ de 20 de ori mai puțin decât bugetul mediu al unui film românesc, se vede într-un comunicat remis Cinemagia”, notează portalul Cinemagia.ro.

doua-lozuri

Telegram