Carnavalul Copiilor la Vatra
Начало: 04/06/2016 - 12:00
Конец: 05/06/2016 - 20:00
Место: VATRA. Traseul Chisinau-Ungheni, km 32., Bucovăţ
Цена: 50 lei
FACEBOOK

Ziua Internaţională a Copiilor se va desfăşura pentru al doilea an consecutiv la Vatra pe 4 și 5 iunie sub formă de CARNAVAL!

Pe parcursul a două zile, Complexul se va transforma într-un adevărat tărâm de basm, unde cei mici vor putea savura din plin magia acestei sărbători.

Spiritul Carnavalului va fi redat de atmosfera şi decorul exclusiv, permiţând vizitatorilor să evadeze în lumea basmelor prin prisma personajelor prezente la Complexul Etno-Cultural VATRA.

Programul va include un concert inedit de muzică pentru copii, show video oferit de Planetariu, spectacole de magie, jocuri și divertisment, teatru de păpuși, concursuri artistice și sportive, facepainting și bodyart, loterie, Camping City,tiroliană, teren de mini-golf și o discotecă pentru copii. De asemenea, nu vor lipsi nici expoziţiile şi târgurile a obiectelor de artizanat, iar copiii din Chişinău şi din alte oraşe ale ţării vor avea prilejul să petreacă o zi frumoasă în sânul naturii alături de părinţi, să cunoască mai îndeaproape meleagul natal, să înţeleagă că între creaţia artistică a acestui popor şi frumuseţile acestui plai există o legătură directă şi o armonie deplină.

O mică grădină zoo va fi amenajată chiar pe teritoriul Complexului, cei mici vor avea ocazia să se plimbe cu poneiul. Complexul se va transforma într-un adevărat parc de distracții cu statut de orăşel al copiilor, cu clovni, magicieni, prinți și prințese, acrobați,mascote, care vor introduce pe cei mici într-o lume de poveste.

Întreg spațiul va fi decorat cu baloane colorate și panouri ilustrate cu imagini din basme.

Vor fi prezente tobogane gonflabile, terenuri de joacă și sportive într-o zonă de distrcții pentru copii. În zona de odihnă, vizitatorii vor putea admira, dar şi cumpăra un cadou special pentru cei dragi de la hand-made-rii din Moldova, care propun accesorii pentru dame şi copii: bijuterii, jucării, decoraţiuni ale meşteşugarilor în lemn.

Doritorii vor putea participa şi la master-class-uri de confecţionare a jucăriilor din pănuşi, de ornamente gospodăreşti, obiecte de decor, confecţionarea coroniţelor de flori şi multe alte activităţi. Atmosfera relaxantă va fi condimentată de bucătăria tradiţională.

Programul de divertisment va dura până la amurg, iar odată cu apusul soarelui, focul de tabără din zona de „Camping City” va fi aprins, iar vizitatorii vor putea sa-şi aducă chitarele şi să continue distracţia până târziu. Astfel, complexul etno-cultural VATRA va deveni un spațiu în care îndrăzneala artelor și îndemânarea meșteșugarilor se întâlnesc cu energia copiilor, pentru un schimb sănătos de învățături și bucurii.

Programul include:

– Concert inedit de muzică pentru copii
– Show video oferit de Planetariu
– Spectacole de magie, jonglări și acrobație
– Topogane și jucării gonflabile
– Mascote, personaje din povești și super eroi
– Jocuri și divertisment
– Teatru de păpuși
– Concursuri artistice și sportive
– Gradină zoo și plimbări cu ponei
– Facepainting și bodyart
– Jucării și obiecte de artizanat
– Master-class-uri culinare, de țesut, împletit,brodat, hand-made
– Loterie
– Camping City
– Discotecă pentru copii

Pentru a asigura confortul vizitatorilor va fi asigurat transport spre Complex.

Preț bilet pentru o zi 50 lei.

Telegram