Basme despre suflet: SoulMates @ Cocoșul Roșu
Начало: 26/02/2016 - 18.00
Место: Cocoșul Roșu (Sciusev 79)
Цена: free
FACEBOOK

BASME DESPRE SUFLET este o colaborare dintre fotograful Natalia Garbu: Photos & Artworks și designerii vestimentari Soulmates.

In cadrul evenimentului va fi prezentată expoziția fotografică și proiectat un mic filmuleț artistic.
La baza proiectului se află colecția de paltoane creată de Soulmates

Vom avea parte de muzica live cu Iulia Kirnițki, Nick Nicki, şi Sandu Cordonean.
Va asteptăm pe 26 februarie, la Cocoșul Roșu, între orele 18 00 – 21 00
Intrare liberă.

Era odată ca niciodată o pasăre cu pene de aur, care toată viaţa sa îşi căuta rostul. Nu o interesa nici pădurea, nici înălţimile , nici mâncarea, nici propriile pene lucioase. Ea undeva auzise că există ceva care se numeşte suflet, însă ea nu ştia ce era acel ceva, cum arăta, unde se afla.
Într-o zi, cea mai dragă pasăre din pădure îi zise că sufletul e o piatră şi ca să-l simtă, trebuie mereu să o care după ea.
Ani întregi a purtat pasărea piatra după ea, nu mai zburase de mult timp şi cu greu se mai uita spre cer.
Până într-o bună zi vrând să prindă o rază de soare – s-a prăbuşit.Şi a căzut într-o groapă plină de noroi. A stat 6 zile în acea groapă, întretimp a apărut soarele şi i-a uscat aripile. În a şaptea zi pasărea s-a ridicat în aer să-şi caute piatra, dar zburând ea simţi aripile mai bine ca niciodată, razele care îi încălzea chipul, vântul care îi îndrepta penele.Şi ceva moale şi cald îi tremura sub coaste. Ea închise ochii, cu bucurie şi tristeţe în acelaşi timp, a cuprins văzduhul, mulţumindu-i.

Telegram