Tîrgul Vinului Nou 2015
Начало: 07/11/2015 - 12:00
Место: Orasul Vinicol Subteran "Cricova", str. Ungureanu 1, Cricova
Цена: 100 MDL
FACEBOOK

Stimați colegi și prieteni,
7 noiembrie, ora 12.00 vă așteptăm la intrarea in Pivnițele Cricova la evenimentul anual Tîrgul Vinului 2015.

Desfășurat în primul weekend din luna noiembrie, Festivalul Vinului Tânăr, ajuns în acest an la cea de-a 9 ediție, își delectează de la an la an oaspeții cu ambientul rustic, bucate tradiționale, muzică și dans popular, dar și obiecte de meșteșugărit și artizanat.

Parte integrantă a festivalului este și gastronomia, unde gurmanzii înrăiți pot gusta din bucatele tradiționale cum sunt brânzeturile, preparatele la ceaun, bucate din carne gatite la gratar, mamăliga și sarmale în foi de viță de vie – specialități moldovenești, ideale pentru a fi urmate de vinul tânăr și ademenitor.

Așadar, Vă așteptăm, pe 7 noiembrie, începând cu ora 12:00, pe platoul de intrare la Beciurile Cricova pentru a celebra împreună tinerețea vinului nou!

În program:
– program artistic cultural
– mini – excursie în Beciurile Cricova
– evenimente conexe târgului
– tombole cu premii
-concursuri cu premii (concurs pregatirea vinului fiert, rostogolirea butoaielor etc.)
– bucate traditionale la ceaun și gratar.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilete, care pot fi cumpărate in exclusivitate la agenția de turism “Aventura Vinului” sau pe loc la intrare la Tîrg.

Prețul unui bilet este de 100 MDL și include: program cultural-artistic, mini – excursie în Beciurile Cricova, evenimente conexe târgului, tombole cu premii, cadou suvenir fiecarui oaspete. Prețul biletului nu include bucatele tradiționale.

Pentru rezervări si detalii apelati la nr. de tel.
+373 22 944 040,
+373 22 944 030,
+373 22 944 020
[email protected]
mun.Chisinau, Calea Mosilor 24

Organizatori: Combinatul de vinuri “Cricova”SA, Agenția de Turism “Aventura Vinului”, Restaurantul “Orasul Subteran”,”Romatim” SRL, CBT “Cricova Vin”SA.

Telegram