Noaptea agențiilor IESE BINE cu Imago ;) @ Tipografia 5
Начало: 02/04/2015 - 22:00
Место: Tipogrfia 5 (V.Parcalab 45)
Цена: 50 MDL
FACEBOOK

Hai că e timpul pentru încă un chef marca Imago! 😉

Ții minte Noaptea agențiilor de anul trecut? Dacă ai fost atunci la Casa Imago, ai văzut unde lucrăm, ai stat la balcon, ai fugărit mâța, ai mâncat, băut și dansat, te-ai uitat la fotografiile noastre, ai ascultat poezii și scârțiat podeaua mansardei, te-ai făcut cu tricouri, genți, insigne și cărți. Mai pe scurt, a fost tadada!

imago-noaptea-12

Pentru că meseria noastră nu se termină odată cu pereții agenției. Și pentru că „acasă” e acolo unde ne simțim bine, anul acesta invităm toată lumea la o tipografie, unde ajungem cu lucrările noastre atunci când primim mult așteptatul „bun de tipar”. Un loc frumos și foaaarte spațios, unde se creează și se petrece aproape la fel de mult timp ca la noi acasă. Tipografia 5 este un loc pe placul nostru și e diferită decât orice altă tipografie.

De Noaptea Agențiilor vom avea proiecții de la proiectanți, muzică de la muzicanți, bar de la barmani, fotografii de la fotografi, spațiu spațios pentru creatori de creativitate și asta tot va fi învelit cu multă voie bună și atmosferă de aceea, bdîjși!

Acum despre muzică.
Băieții din trupa AmberTraps după evoluții în exterior (Ucraina și Olanda), în premieră vor susține un concert la Chișinău, alături de Imago și prietenii noștri, ai lor, ai tuturor.
O tusovkă pentru toată lumea bună. Pentru că, de obicei, cu Imago IESE BINE.

2 aprilie, 22:00, Tipografia 5.
Bilet de intrare: 50 de lei.

Telegram