Concurs de graffiti „Cai verzi pe pereți”
Telegram

IA MANIA 2015 vă prezintă un concurs de graffiti inspirat din tradiții – „Cai verzi pe pereți”

K Lumea provoacă artiștii plastici, studenții și absolvenții de la arte din Republica Moldova să participe la un concurs de artă murală, inspirată din tradiții. Acesta se întitulează „Cai verzi pe pereți” și are loc în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului IA MANIA, din 4-5 iulie, în satul Holercani, raionul Dubăsari.

Pentru a participa la competiție, doritorii, indiferent de vârstă și experiență, mai au doar 3 zile la dispoziție, până pe 26 iunie, ca să completeze formularul, apoi să expedieze la adresa [email protected] o schița a lucrării lor, pentru a trece preselecția. Sursa de inspirație pentru lucrare trebuie să servească obiceiurile de sărbătoare, gastronomie, costumul tradițional, poveștile populare etc. Organizatorii încurajează lucrările cu elemente high tech și IT. Participantul trebuie să fie disponibil pe 4-5 iulie să reproducă schița pe o pânză de 2,5 m x 1,5 m cu materialele oferite de organizatori.

În urma selectării participanților, un juriul va desemna trei câștigători, care vor fi premiați după cum urmează:

Locul I – 4.000 lei;

Locul II – 2.000 lei;

Locul III – 1.000 lei.

Data limită de înregistrare la concurs este 26 iunie. Pentru orice întrebări, puteți contacta organizatorii la adresa: [email protected].

mural

Bombe sur la main 1 (wm)

Telegram