BASS TURBAT [RO] @ Tipografia 5
Начало: 13/06/2015 - 22:00
Место: Tipografia 5 (Micle colt Puskin)
Цена: 60 MDL
FACEBOOK

BASS TURBAT [RO]

MC Kent Archie (The Bridge Committee – Cleveland, USA)

Local support:
PANDA
JAZZ

Pret: 60 lei
Start: 22.00

Înființat în 2011, Bass Turbat a însemnat până în februarie 2013 cel mai puternic brand românesc de evenimente ce promovau producători români de Dubstep și Drum&Bass. La un moment dat, de la DJ-ială s-a trecut la producție muzicală, atunci când Unlocka s-a întâlnit cu Hardplay și s-au decis că mai bine fac o trupă, decât să pună doar piesele altora.

Filosofia lor nu s-a modificat deloc când au făcut schimbarea de la organizatori la producători. Singura regulă e ca muzica lor să-i facă și pe cei mai stoici să-și iasă din minți la drop-uri. Acest lucru este evident pe primul lor album, Lumini în abis, lansat independent la finalul lunii octombrie 2014 și susținut de un turneul de promovare ce i-a purtat prin 20 de orașe ale României.
În 2015 au avut onoarea de a mixa alături de Andy C și de a deschide primul show live al lui Skrillex din România, iar în vară urmează să mixeze la cel mai mare festival din România – Electric Castle.
În momentul de față băieții lucrează la cel de-al patrulea lor videoclip pentru prima piesă extrasă pe single de pe următorul lor album.

MC Kent Archie: has a hyped, in your face style of Mcing that gets the crowd to Turn Up like they’re in an inner city basement party. He’s
straight out of the U.S.A. a memeber of the Sicksound Crew and the other half of the hip hop group The Bridge Committee.
facebook.com/The.Bridge.Committee

Telegram