Seara Filmului Studențesc
Начало: 07/12/2014 - 19:00
Место: Tucano Coffee Brasil, Alexandru cel Bun 91A
Цена: free
FACEBOOK

Seara Filmului Studenţesc este pentru cei ce doresc să savureze creaţii ale tinerilor cineaşti autohtoni. Te invităm Duminică seara să privim împreună 4 lucrări, după care să le discutăm la o ceașcă de cafea.

Acestea sunt producțiile care vor fi prezentate:

“Menajerul” de Radu D. Zaporojan

Dorin, un tânăr rebel, pasionat de muzică Hip-Hop şi Rap, lucrează zilnic ca menajer într-un hotel, iar paralel îşi încearcă creativitatea şi talentul în compunerea versurilor rap. Într-o zi, rutina sa hotelieră este dată peste cap de apariţia unor noi oaspeţi la hotel, a unui cuplu, care îi trezeşte curiozitatea şi inspiraţia tânărului artist. Acesta încearcă să descopere adevăratele intenţii ce se ascund în spatele vizitei acestor noi oaspeţi, dar totodată să se descopere şi pe sine.

Menajerul

 

“Al Nimănui” de Dumitru Baciu

Dan fuge de la orfelinat în căutarea tatălui său. Revenind la casa părintească, descoperă că aceasta este locuită de un bărbat necunoscut, pe nume Andrei. Fiind primit în casă, Dan urmează să redescopere amintiri şi adevăruri…

Al-Nimanui

 

“Rapsodii Săpânța” de Max T. Ciorbă

Șapte muzicieni din șapte țări diferite, prin intermediul instrumentelor ce reprezintă ținuturile din care vin, redefinesc cosmopolitismul artistic în Maramureș, România, unde creația folclorică autohtonă obține colorit exotic. O lucrare cu licăriri de cuvinte și torente de lumini armonice, care lărgește diapazonul simțirii artistice și deschide noi orizonturi pentru simbioze muzicale.

Rapsodii

 

“Maidanezii” de Grigore Olednic

Un tânăr, rebel în suflet, dar mai puţin în fapte, cutreieră zilnic, dis-de-dimineaţă, străzile oraşului, trecând prin aceeaşi rutină. La un moment dat, acesta îşi face un prieten nou…

Maidanezii

Te așteptăm cu Love. Peace. și Film!

diez.md

Telegram