Premiera spectacolului “Violența, o istorie de dragoste”
Начало: 08/11/2014 - 18:30
Конец: 09/11/2014 - 18:30
Место: Teatrul Eugene Ionesco, bd. Grigore Vieru 11
Цена: 90 lei
FACEBOOK

Teatrul Eugene Ionesco anunță pentru 8 și 9 noiembrie, ora 18.30, premiera spectacolului VIOLENȚA, O ISTORIE DE DRAGOSTE, în regia lui Benno Voorham, Suedia.

Afis-3

Violența, o istorie de dragoste este un performance de contact improvisation inedit, regizorul abordând o tehnică deosebită: fără un scenariu precis, povestea a luat naștere în timpul repetițiilor, actorii contribuind cu propriile povești și experiențe. Noua producție pune în valoare potențialul creativ și narator al corpului uman, fiind un spectacol în continuă mișcare și transformare. În aceast proiect sunt antrenați zece actori din trupa TEI – Ala Menșicov, Maia Grosu, Tatiana Raețcaia, Olesea Sveclă, Irena Boclincă, Dan Melnic, Anatol Guzic, Denis Dimitriu, Emilian Crețu, Ștefan Bouroșu – și doi dansatori invitați – Serghei Golovnea și Alexandra Soșnikova.

Muzica originală a spectacolului este semnată de compozitorul ieșean Ion Coroi.

Teatrul Eugene Ionesco este la prima experiență de acest fel și la prima colaborare cu Benno Voorham, coregraf cunoscut în lumea dansului modern din Europa pentru tehnica sa originală de predare și de evoluare.

După avantpremieră, regizorul spectacolului, echipa de producție și trupa de actori vor susține pentru presă o ședință de întrebări-răspunsuri și vor acorda interviuri.

Va așteptăm cu drag!

Prețul biletelor: 90 lei

Sector-Café: 400 lei o masă pentru două persoane cu meniu-desert inclus (șampanie, platou cu fructe, dulciuri)

Pret promotional: – 50% pentru elevi (15+), studenti, profesori, persoane in etate si cu nevoi speciale

Casa de bilete: bd. Grigore Vieru, 11

Telefon informații și rezervări bilete: /022 sau 079/ 233.833

Program de lucru: marți – duminică, 11.00 – 18.30, pauză de la 14.00 la 15.00

Rezervări online: tei.md
Procurare bilete online: iticket.md

Telegram