STOLIK – Spectacol Invitat La Spălătorie
Начало: 13/06/2013 - 20 : 00
Место: teatru spălătorie (str. Mihai Eminescu 72)
Цена: 75 lei până la 10 Iunie | 100 lei - după
FACEBOOK

STOLIK
performance audio
KARBIDO (Polonia)

SPECTACOL INVITAT

După concertul mutlimedia APERITIF din aprilie 2011 KARBIDO revine la Chişinău!

STOLIK este un spectacol audio. O călătorie muzicală în jurul lumii. Timp de două luni, în prezenţa lutierilor, tâmplarilor şi sunetiştilor, muzicienii au lucrat la o invenţie: transformarea uluitoare a unei piese de mobilier într-un instrument muzical, pentru ca, în cele din urmă, să rezulte o masă dotată cu dispozitive ultrasensibile care să detecteze şi să amplifice cele mai fine vibraţii pe care apoi să le transforme în sunete care creează un concert electrizant de o oră, supranumit „A Maple Swish-And- Shush, sau a Piece For Four Men And a Table”. Karbido demonstrează ce înseamnă cu adevărat libertatea în artă şi muzică.

Spectacol prezentat în Marea Britanie, Franţa, Croaţia, Spania, Australia, Olanda, Germania, Slovenia; în cadrul Fringe Festival, Edinburgh, Arts Festival, Hong Kong sau Malta Festival, Poznan. În această vară e prezent la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. După Chişinău urmează Odesa, Lvov, Kiev, Vilnius, Krakovia şi New York.

AFTERPARTY CU FRESH SLY

razdelitel_raduga

Eveniment organizat cu susţinerea Institutului Polonez Bucureşti.

pentru rezervări contactaţi-ne cu un apel/sms (cu exceptia websms) la 060439914 sau pe mail la [email protected]

Acest eveniment poate fi organizat doar cu susţinerea ta, cumpără un bilet de 150 lei pentru a susţine în continuare iniţiativele teatrului spălătorie

Contribuţia ta contează!

razdelitel_raduga

Vă rugăm să NU fotografiaţi şi să NU filmaţi în timpul spectacolului.

Telegram