Află cine sunt cei 20 de designeri de la Moldova Fashion Marathon
Telegram

Află cine sunt cei 20 de designeri de la Moldova Fashion Marathon

Multe dintre brand-urile autohtone deja bine cunoscute și apreciate de public, dar și designeri noi care fac primii pași în lumea modei, își vor prezenta colecțiile pe podiumul Moldova Fashion Marathon. Timp de 6 ore veți putea vedea care sunt tendințele din sezonul toamnă-iarnă, dar și ce propun creatorii autohtoni pentru garderoba iubitorilor de fashion. Urmăriți, sâmbătă, 26 septembrie, de la 14.00 la 20.00, livestream-ul pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, Moldova Fashion Marathon, Din Inimă, APIUS, Digital Park, ZIP house, pe canalul de youtube Din Inimă și pe paginile de facebook ale designerilor participanți.

În cadrul maratonului veți putea cunoaște mai bine designerii și ce îi inspiră în crearea ținutelor. De asemenea, veți vedea ce părere au despre colecții cei mai populari influenceri și blogeri de modă.

Evenimentul este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și DININIMĂ și este susținut de către partenerii strategicii USAID, Sweden Sverige și UKaid, dar și de către partenerul general Invitro Diagnostics, partenerul wellness Shiromassage, Vinuri și Spumante DOR, Felicia Optic Center, Engystol și Lymphomyosot.  Partenerul de organizare al MFD este Berlizzo Events.

 

Telegram